Simona Ionescu / Redactor Șef

Nadia Comăneci face dezvăluiri uluitoare în documentarul despre viața lui Ilie Năstase

Nadia Comăneci face dezvăluiri uluitoare în documentarul despre viața lui Ilie Năstase
O echipă de profesioniști lucrează de zor pentru documentarul despre viața lui Ilie Năstase, care va apărea în 2023.

Nasty este denumirea filmului pe care Ilie Năstase îl așteaptă cu sufletul la gură. Ce vedete au acceptat să filmeze.

Nadia Comăneci a filmat pentru documentarul despre viața lui Ilie Năstase. Primele declarații ale sportivei

Nu demult, a fost lansată pe piață cartea Nasty, o autobiografie despre viața lui Ilie Năstase, fostul numărul unu mondial. În acest moment, se muncește cu spor la documentarul despre viața marelui sportiv, care va vedea lumina zilei anul viitor, în regia inegalabilului Tudor Giurgiu.

Printre celebritățile care au acceptat să povestească întâmplări petrecute alături de Năstase se numără și Nadia Comăneci, prietenă bună a sportivului, care a făcut primele declarații. „Sunt sigură că va ieși un film deosebit. La realizarea lui lucrează o întreagă armată de profesioniști în domeniu. Ilie merită, fără doar și poate, un astfel de film”, a precizat Nadia Comăneci, care a fost în România pentru câteva zile.

„Sunt sigur că va ieși un film documentar care va merita să fie văzut”

Ilie Năstase este extrem de încântat de acest documentar, care se va filma atât în București cât și la  Roma, Paris și Londra și abia așteaptă finalul.  „Vă dați seama că sunt încântat că se face acest film după atâta și atâta timp. Ca și scenariu eu povestesc în mare parte ce s-a scris și în carte.

Până la urmă este vorba despre viața mea. Domnul Tudor Giurgiu este cel care realizează filmul având sprijinul venit din partea echipei domnului Ion Țiriac. Filmul va fi gata anul viitor. Este foarte mult de muncă. Se fac filmări în București, Paris, la Londra, Roma, cam peste tot. Sunt sigur că va ieși un film documentar care va merita să fie văzut”, a mărturisit sportivul.

A fost de 8 ori în Top Ten

Înzestrat de Dumnezeu cu un talent extraordinar, Ilie Năstase este singurul român care are numele înscris în International Tennis Hall of Fame. El a fost desemnat de patru ori ”Cel mai bun sportiv român al anului” în anii 1969, 1972, 1973 şi 1974. De asemenea, timp de 40 săptămâni a fost numărul 1 mondial și de 8 ori în Top Ten. În cariera sa, Ilie Năstase a câştigat 87 de turnee la simplu şi 51 la dublu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre