Simona Ionescu / Redactor Șef

Naomi Campbell, sfâșiată de durere. Ce mesaj a scris

Naomi Campbell, sfâșiată de durere. Ce mesaj a scris
Naomi Campbell a scris un mesaj emoționant pentru bunica sa, care a murit la vârsta de 77 de ani.

Naomi e sfâșiată de durere. A pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața ei: bunica.

Vedeta a scris pe pagina ei de Instagram că bunica Ruby Louise Campbell Russell a venit în Marea Britanie ca parte a generației Windrush, dar că „inima ei a rămas întotdeauna în Jamaica”.

Windrush se referă la perioada de după război a imigrației, timp în care aproape jumătate de milion de imigranți au venit în Marea Britanie și au ajutat țara să facă față noii sale penurii de forță de muncă.

Cuvinte emoționante pentru cea mai bună bunică

Postând un set de fotografii  cu ele două împreună, Naomi i-a mulțumit bunicii cu „adevărat, loiale” pentru toate principiile pe care le-a insuflat.

„Dragă bunică Ruby Louise Campbell Russel tot ceea ce sunt este din cauza ta, deși mârâiam ca să-mi fac treburile, disciplina ta a rămas cu mine până în ziua de azi și îți mulțumesc. Soție, mamă bunică, străbunică, ne-ai învățat pe toți să avem putere și curaj în vremuri dificile și să ne ridicăm capul sus și să rămânem fideli integrității noastre.

Ai venit în Marea Britanie în timpul Windrush pentru o oportunitate mai bună, dar inima ta a rămas întotdeauna în Jamaica. Ai rămas cu adevărat loială credinței tale timp de 77 de ani. Ai călătorit prin lume și ai fost iubită de atât de mulți oriunde ai merge vreodată. Îmi va fi dor de tine, bunică, ai fost matriarhul familiei noastre care ne-a ținut atât de strâns împreună. Știi că puterea ta este insuflată în mine”, a scris modelul. 

A început procesul WikiLeaks. Assange află dacă va muri în închisoare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre