Simona Ionescu / Redactor Șef

Nașterea copilului Vulpiței, ținută la secret. Se pregătește ceva fanilor de la Acces Direct

Nașterea copilului Vulpiței, ținută la secret. Se pregătește ceva fanilor de la Acces Direct
Informația aflată de noi în urmă cu trei săptămâni și publicată aici a fost corectă. Vulpița avea termen să nască, stabilit de medicul care a urmărit sarcina, după data de 26 aprilie. Pe 30 aprilie, seara, femeia a fost internată în spital.

Anunț oficial nu s-a făcut nici de către Vulpița sau Viorel, nici de către echipa de la Acces Direct, cea care a tranformat cuplul din Blăgești în vedete naționale de showbiz. Dar, așa cum am mai scris, termenul de venire pe lume al copilului era în jurul datei de 26 aprilie.

Vineri, pe 30 aprilie, spre seară, o ambulanță a venit și a luat-o pe Veronica Stegaru, cunoscută ca Vulpița, din locuința ei din comuna Blăgești. A fost dusă de un echipaj de urgență la spitalul din Huși, la Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian”. Vulpița, însărcinată în 35 de săptămâni, a ajuns la spital după ce a acuzat dureri care nu i-au dat pace câteva ore bune.

Din acel moment nu a mai postat nimic pe pagina ei de socializare. De la spital nu se poate afla nimic, deoarece se invocă secretul profesional. O singură sursă externă ne-a confirmat că Vulpița a născut un băiețel.

Nașterea copilului Vulpiței, ținută la secret

Nici Antena 1, nici echipa de la Acces Direct nu au dat nicio știre cu privire la starea femeii pe care au făcut-o personajul unei telenovele cu substrat social: transformarea unei tinere de la țară după ce vine să trăiască la oraș, într-o metropolă ca Bucureștiul. N-or fi aflat nimic despre situația soților Stegaru, Vulpița și Viorel? Sau pregătesc ceva?

Sătenii din Blăgești și-au dat drumul la gură

În toată această secretomanie, a venit și o a doua confirmare. Un jurnalist de la cancan.ro a stat de vorbă cu niște săteni din Blăgești. Aceștia au spus că n-au mai văzut-o de la Paște pe Viorica acasă, de când au luat-o cu salvarea.

În exclusivitate pentru cancan. ro, una dintre vecinele Vulpiței și ale lui Viorel a povestit: „Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă…de aici puțin, de colo puțin…să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic.

Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai 2…”

Jojo îmbracă haina misticismului. A creat niște bijuterii cu puteri vindecătoare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre