Simona Ionescu / Redactor Șef

Natalia Mateuț a fost dată pe mâna poliției de vecini. Ce făcea prezentatoarea

Natalia Mateuț a fost dată pe mâna poliției de vecini. Ce făcea prezentatoarea
Prezentatoarea de la Antena Stars a fost pur și simplu turnată de vecini. S-au săturat de ceea ce făcea și au sunat la 112.

Frumoasa vedetă de la Antena Stars, Natalia Mateuț, a fost dată pe mâna poliției de vecini. Aceștia s-au săturat de ceea ce făcea tânăra și au apelat la oamenii legii. Totul s-a întâmplat serile trecute, după ce prezentatoarea emisiunii Showbiz Report a dat o petrecere „de fete”. Ea și-a reunit gașca de prietene ca să profite de avantajul faptului că, de câteva luni, locuiește singură. Se pare însă că aceste companioane au fost mult prea guralive, noaptea târziu.

Natalia Mateuț s-a distrat până i-au bătut polițiștii la ușă în miez de noapte. Dar le-a zâmbit frumos și au iertat-o. Mai ales că, din punctul de vedere al oamenilor legii, tânăra era la prima abatere. „Nu stau lucrurile chiar așa cum se spune. M-a sunat mama și m-a întrebat de ce a venit poliția.

Da, chiar a venit poliția la ușa mea. Stau în apartamentul pe care mi l-au oferit părinții și am vrut să profit de mutatul singură. Și în pandemie, nu am vrut să fac excese, dar mai o prietenă, mai două și aia e. Blocul e mic, vecinii sunt puțini și… na. A venit poliția, n-au intrat în casă, erau doi, ne-am salutat și au plecat”, a spus Natalia Mateuț la Xtra Night Show.

Natalia Mateuț a fost dată pe mâna poliției de vecini

Natalia Mateuț, prezentatoarea emisiunii Showbiz Report s-a mutat singură în toamna anului trecut. Dar nu prea poate să își facă de cap nici măcar în propria locuință. Ea i-a povestit lui Dan Capatos cum o petrecere dată în sufragerie s-a încheiat la venirea oamenilor legii. Deranjat de muzică și râsetele fetelor, unul din vecinii săi a turnat-o. Vedeta însă a scăpat fără nicio sancțiune.

După 30 de ani e timpul operațiilor estetice

Natalia Mateuț a mărturisit că odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani „micile retușuri sunt binevenite”. Ea a mai spus că se gândește serios să își mărească sânii. Și să își opereze nasul.

”N-am zis că acum (nr. mă operez). Întrebată dacă mi-aș mai face ceva pe viitor apropiat, am zis că mi le-aș face mai mari, doar nu mai mici. Dar nu foarte mari că aș avea probleme de spate și de cap. Niciodată n-am fost adepta operațiilor așa wow, am fost așa… cum m-a Lăsat Dumnezeu, așa sunt, și vreau să merg cât de cât pe frumusețea naturală.

Toată viața mea am avut un complex legat de nas, dar am zis că asta sunt, nu am ce face. Dar am nevoie, că am sinuzită, sunt dependentă de picături, dar nu sunt hotărâtă să o fac. Mai amân! Dar acum că am făcut 30 de ani am zis că merge câte o mică ajustare, lucruri normale”, a declarat prezentatoarea Showbiz Report.

Sursa foto: Instagram

Brad Pitt, în scaun cu rotile. Ce a pățit celebrul actor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre