Simona Ionescu / Redactor Șef

Necazuri în lanț în familia lui Nelu Ploieșteanu

Necazuri în lanț în familia lui Nelu Ploieșteanu
Îndrăgitul cântăreț de petrecere Nelu Ploieșteanu trece prin momente grele. Este în spital, în stare gravă, dar nu se termină aici necazurile din familia lui.

Nelu Ploieșteanu (70 de ani) este în spital, în stare gravă, din 18 martie, cu COVID-19. Familia, prietenii, colegii și admiratorii se roagă pentru sănătatea sa. Iată că a mai apărut un motiv de rugăciune în familia artistului.

Necazuri în lanț în familia lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu e în stare gravă, intubat, la spitalul Floreasca. Artistul s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar starea în care se află este extrem de gravă. El a ajuns să fie intubat, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%.

Soția lui, Elena, mergea zilnic la spital, iar apropiații se informau zilnic despre starea de sănătate a artsitului.

Dar, un necaz nu vine niciodată singur, spun mucaliții. Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns și ea la spital.

Una dintre rudele artistului a mărturisit că femeia a leșinat și și-a spart capul. Soția lui Nelu Ploieșteanu a avut nevoie de câteva fire de sutură, fiind în afara oricărui pericol.

„Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri și te rogi să ieși la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital.

A tras de el cât a putut, că așa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară și încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găsești aproape nimic (n.r. de muncă), e foarte, foarte greu”, a declarat Mitriță pentru spynews.ro.

Familia, prietenii, colegii și admiratorii se roagă pentru sănătatea lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu este în stare gravă

Mitriță, vărul lăutarului, a mărturisit că starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu nu este una tocmai bună. Ruda lui Nelu Ploieșteanu a mai precizat că în fiecare zi merge cineva în vizită la celebrul artist, dar și la partenera de viață a acestuia.

Artistul trebuie să lupte pentru viața sa, însă vârsta și afecțiunile existente de dinainte reprezintă factori de risc pentru sănătatea lăutarului. „Așa că a ajuns la spital, într-o condiție foarte grea. Știu că merge în fiecare zi cineva din familie la spital și coboară câte un medic să vorbească cu ei, căci știți că nu se poate intra în secția cu pricina.

Medicii de acolo ne-au spus doar atât: e nevoie de o minune dumnezeiască, de o mare minune, ca să vă garantăm că va scăpa. Noi facem tot ce este omenește posibil, dar organismul lui e cel ce dă bătălia, nu noi!”, a mai spus ruda cântărețului de muzică de petrecere.


Surpriză Video! Nelu Ploieșteanu s-a apucat de trap. Cântă cu Alex Velea!

Romica Puceanu a fost ”regina muzicii lăutăreşti” de la 17 ani. Povestea ei cu Nicu Ceaușescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre