Simona Ionescu / Redactor Șef

Necazuri mari în familia Beckham: „Ai fost luată prea repede de lângă noi”

Necazuri mari în familia Beckham: „Ai fost luată prea repede de lângă noi”
Familia Beckham trece printr-o dramă, căci Brooklyn Beckham și tânăra sa soție, Nicola Peltz, au pierdut pe cineva foarte drag lor. Curg lacrimi inclusiv de la Victoria și David Beckham, cărora nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva.

Familia Beckham are parte de necazuri mari. Brooklyn și soția sa, Nicola Peltz, trec printr-o adevărată dramă, după ce cățelușa familiei, Nala, a murit în condiții misterioase. David și Victoria Beckham s-au implicat și ei în întreaga poveste și își susțin public nora, indignați de ceea ce s-a întâmplat. 

David Beckham a distribuit postarea făcută de nora sa, Nicola Peltz, în semn de susținere, dar și de indignare față de întreaga situație
Sursa foto: Instagram

Totul a început în urmă cu o săptămână, când Nicola Peltz și-a dus cățelușa, pe Nala, un chihuahua în vârstă de 9 ani, la frizerul de câini. Nimeni nu a bănuit că la scurt timp avea să se petreacă o tragedie. 

Cățelușa a murit subit după vizita la frizer 

Nicola Peltz a povestit întreaga întâmplare pe rețelele sociale. Când Nala a ieșit de la frizerul canin, i s-a făcut rău subit, iar nora lui Beckham spune că respira greu. Au dus-o la veterinar de urgență, însă nu s-a mai putut face nimic pentru cățelușă: „Inima mea a fost sfărâmată în ultimele luni. 

Nala, cățelușa lui Brooklyn Beckham și a Nicolei Peltz, a murit subit după vizita la frizerul canin

Luna aceasta în special a fost una dintre cele mai dureroase prin care am trecut vreodată. De la trecerea în neființă a bunicii mele Naunni până la moartea șocantă și subită a îngerului meu, Nala – care a intrat sănătoasă la frizerul de câini și a ieșit în stare de suferință, după care a murit câteva ore mai târziu – întreaga noastră familie este devastată”, a scris soția lui Brooklyn Beckham pe Instagram. 

Situația nu este singulară 

Nicola a explicat că a primit mesaje de la mulți internauți care au trecut prin aceeași experiență îngrozitoare cu frizerii canini: „Răspunsul la tragedie în comentariile mele, mesajele directe și textele de la alții care detaliază experiențe similare înfricoșătoare cu animalele lor și frizerii lor m-a șocat profund. Niciodată, nici în cele mai groaznice coșmaruri ale mele, nu mi-aș fi imaginat alte familii trăind aceeași durere și groază.

Nicola Peltz este devastată de pierderea cățelușei Nala, mai ales că și-a pierdut și bunica luna trecută

Așa cum mulți dintre voi știu, una dintre misiunile vieții mele a fost întotdeauna să pledez pentru siguranța și bunăstarea câinilor și animalelor. Voi lupta pentru a mă asigura că acest lucru nu se mai întâmplă altei familii, deoarece această durere este insuportabilă. Investighez neobosită situația pentru a afla exact ce s-a întâmplat în furgoneta frizerului”, a continuat nora soților Beckham. 

Victoria și David, alături de nora lor 

„Fac tot posibilul pentru a descoperi adevărul. Dacă moartea ei nu a fost din cauza neglijenței frizerului, atunci de ce nu cooperează acesta cu investigația noastră – în prezent nu o face. Nala a fost cel mai uimitor, energic și fericit cățeluș și merită mai mult decât acest sfârșit sfâșietor. Nu vă pot mulțumi suficient pentru dragostea și sprijinul vostru în această perioadă”, a încheiat Nicola. 

David și Victoria Beckham sunt solidari cu Brooklyn și Nicola

Postarea a fost distribuită inclusiv de soții Beckham, care sunt solidari cu nora lor în această perioadă grea, dar și cu fiul lor, Brooklyn, care ținea enorm la cățelușă: „Dragă Nala, ne este atât de dor de tine. Ai fost luată de lângă noi mult prea devreme. Ai fost cea mai drăgălașă fetiță și mereu ne vom gândi la tine. Știm că te uiți și latri la noi de sus. Te iubim atât de mult și ne este dor de tine peste măsură”, a transmis Brooklyn Beckham. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre