Simona Ionescu / Redactor Șef

Nenorocirile se țin lanț de familia regală de la Londra. Sora regelui se confruntă cu o problemă gravă

Nenorocirile se țin lanț de familia regală de la Londra. Sora regelui se confruntă cu o problemă gravă
Familia regală britanică se confruntă numai cu nenorociri în ultima vreme. După ce a fost lovită de un cal și a ajuns la spital, prințesa Anne, sora regelui Charles, se confruntă acum cu o problemă gravă.

Nenorocirile se țin lanț de familia regală de la Londra. Ultimul an nu a fost unul bun pentru monarhia britanică. După ce regele Charles și Kate Middleton s-au îmbolnăvit amândoi de cancer, zilele trecute prințesa Anne, sora regelui, a fost transportată de urgență la spital după ce a fost lovită de un cal în weekend. 

Incidentul a avut loc duminică, pe domeniul Gatcombe Park din vestul Angliei, unde se află reşedinţa prințesei Anne, în vârstă de 73 de ani. În urma incidentului, Anne s-a ales cu răni la cap, dar și cu o comoție cerebrală. 

Prințesa Anne are pierderi de memorie 

Cu toate că palatul Buckingham nu a oferit detalii exacte cu privire la dosarul medical al prințesei, surse au declarat că aceasta are acum probleme grave în urma loviturilor primite. Se pare că sora regelui suferă de pierderi de memorie, despre care doctorii spun că ar fi temporare, după ce i-au făcut o serie de teste. 

Sora regelui Charles are pierderi de memorie în urma accidentului suferit

Soțul Prințesei Anne, Sir Timothy Laurence, a fost întrebat despre starea de sănătate a soției sale în timp ce părăsea spitalul miercuri dimineață. „E bine. Încet, dar sigur,” le-a spus el reporterilor care se aflau în fața spitalului.

Și-a anulat toate angajamentele regale 

Soțul Prințesei Anne, Laurence, precum și fiica ei Zara Tindall și fiul Peter Phillips, se aflau toți pe domeniul respectiv în momentul incidentului. Alți membri seniori ai familiei regale au fost informați despre rănile suferite de Anne duminică seara.

Anne, singura fiică a regretatei regine Elizabeth a II-a și a prințului Philip, a anulat toate îndatoririle sale oficiale programate pentru această săptămână, inclusiv o vizită de stat și o călătorie în Canada: „La recomandarea medicilor, angajamentele Alteței Sale Regale pentru săptămâna următoare vor fi amânate. Alteța Sa Regală își cere scuze celor care ar putea fi deranjați sau dezamăgiți din această cauză”, a declarat purtătorul său de cuvânt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri