Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepoata Irinei Loghin, o prințesă la petrecerea de un an. Ce ținută a purtat Ana-Alexandra

Nepoata Irinei Loghin, o prințesă la petrecerea de un an. Ce ținută a purtat Ana-Alexandra
De când a devenit bunică, Irina Loghin nu-și mai încape în piele de fericire și ar face orice pentru micuța Ana-Alexandra. Fetița a împlinit un an și a avut parte de o petrecere pe măsură. A arătat ca o prințesă.

Celebra bunică Irina Loghin, dar și nașii Alina și Romeo Negoiașa, unii dintre marii artiști ai României, s-au distrat pe cinste la petrecere de un an a micuței Ana-Alexandra.

Nepoțica Irinei Loghin a participat la prima petrecere din viață. Micuța a împlinit primul anișor, iar părinții și bunicii i-au organizat o petrecere pe măsură. Ana-Alexandra a fost foarte elegantă și a semănat cu o prințesă. Părinții au ales pentru îngerașul lor o rochiță albă cu roz, vestă roz, pantofiori în aceeași nuanță. Ținuta a fost accesorizată cu o bentiță albă cu pampoane evident, roz.

Nașii fetiței au postat mai multe fotografii de la eveniment, dar și un mesaj pentru cea mai frumoasă finuță. „Astăzi, 28 septembrie, finuța noastră Ana-Alexandra Barbu a împlinit un an. La mulți ani, prințesa noastră! Să-ți fie viața binecuvântată!”, au spus celebrii nași.

„De când a venit pe lume, am uitat de toate necazurile și relele”

De când a devenit bunică, Irina Loghin e mai fericită ca niciodată și, chiar dacă nu locuiește cu copiii, zilnic merge să aibă grijă de cea mai dulce nepoțică.

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți!

Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”, a mărturisit Irina Loghin într-un interviu mai vechi.

Semnul divin care le-a adus împreună pe Irina Loghin și nașa nepoatei sale

Părinții spirituali ai Irinucăi, fiica Irinei Loghin, Alina și Romeo, alias formația Alesis, au povestit de ce legătura lor cu marea doamnă a cântecului popular este indestructibilă. Alina Negoiașa este convinsă că a fost un semn divin la mijloc. Soțul ei, Romeo a povestit o întâmplare care le-a adus această convingere.

„La nunta noastră a fost cea mai mare dovadă pentru noi, mirii și pentru toți invitații. Când s-au îmbrățișat pe scenă, Alina și doamna Irina au rămas legate în zalele de la costumații. Am interpretat asta ca un semn divin, ca o naștere a unei prietenii speciale, atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi. Și așa a fost, așa rămâne!”, au fost cuvintele spuse de partea bărbătească a grupului Alessis.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre