Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce se ascunde Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu?

De ce se ascunde Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu?
Alexandra și Daniel Ceaușescu sunt singurii nepoți ai lui Nicolae Ceaușescu. Ei au ales să fie discreți ca să nu suporte neplăceri din cauza numelui lor. De ce se ascunde Alexandra?

Numele de Ceaușescu este des întâlnit. Totuși, nepoții lui Nicolae și ai Elenei Ceaușescu s-au ferit mereu de lume. S-au tot ascuns, au rămas departe de viața publică, deși apropiații spun că sunt foarte bine educați și deștepți.

Blestem peste familia lui Nicolae Ceaușescu?

Greu blestem a căzut peste familia lui Nicolae Ceaușescu! El și Elena Ceaușescu au fost condamnați la moarte pentru genocid și subminarea economiei naționale.

Au fost împușcați în ziua de Crăciun, din 1989.

Cei trei copii ai lor și ginerele au fost arestați imediat și acuzați de genocid și subminarea economiei. Tot ce aveau a fost confiscat.

Mult mai târziu, în 1996, magistrații au decis că faptele nu există.

Singurii care sunt în viață sunt Valentin Ceaușescu (72 de ani), pensionar, și Mircea Oprean (70 de ani), ginerele lui Nicolae Ceaușescu, soțul Zoiei.

Valentin Ceaușescu este în viață și se bucură de un trai normal și discret, departe de lumina reflectoarelor.

Doar Valentin are copii, singurii nepoți ai lui Nicolae Ceaușecu.

De ce se ascunde Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu?

Singurele fotografii ale Alexandrei (24 de ani) și ale lui Daniel Valentin (39 de ani) au fost făcute cu noroc, de paparazzi. Ei sunt frați vitregi.

Daniel Valentin provine din mariajul cu Iordana (Dana) Borilă. Al doilea născut este Alexandra, care a venit pe lume în 1996, fiind rezultatul relației cu Roxana, acttuala soție a lui Valentin Ceaușescu.

Alexandra Gabriela a studiat la Școala Centrală din București și și-a luat examenul de Bacalaureat, în 2015, cu media 9,46. Și-a continuat studiile cu Facultatea de Arhitectură, secția Design Interior.

Tânăra a încercat să treacă neobservată prin viață, ducând un trai cât se poate de discret. Iată că acum, ziariștii de presă mondenă au găsit fotografii cu actualul iubit și pare că sunt căsătoriți în secret.

Alexandra, nepoata lui Nicoale Ceaușescu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr, după ce s-a despărțit de Matei, colegul din liceu, care i-a fost partener ceva timp. Însă, o postare de-a Alexandrei a stârnit curiozitatea fanilor și i-a făcut să se întrebe dacă nu cumva s-au căsătorit în secret.

Alexandra Ceaușescu, fiica lui Valentin Ceaușescu, și-a pus fanii pe gânduri după ce fanii au crezut că s-a căsătorit în secret. Un detaliu i-a dat de gol pe ea și iubitul ei.

“Hai să plecăm din oraşul ăsta, iubitule, suntem on fire”, a postat Alexandra. Mesajul  a fost interpretat că cei doi ar fi un cuplu deja căsătorit ori că urmează să facă acest pas.

Alexandra Ceaușescu formează un cuplu cu un tânăr cu care a plecat la Viena, de aproximativ doi ani.

Daniel Ceaușescu nu a mai fost văzut din 2008

Daniel-Valentin Ceaușescu avea doar 8 ani în 1989 când bunicii lui au fost împuşcaţi la Târgovişte.

Tot atunci, tatăl său a ajuns în penitenciar sub acuzaţia de subminare a economiei naţionale, iar mama primise o citaţie cu o acuzaţie asemănătoare.

Valentin Ceaușescu este în viață și se bucură de un trai normal și discret

Românii revoltați strigau că acest copil merita să ajungă într-unul din orfelinatele comuniste, să trăiască în  condițiile oribile cunoscute.

Mama a găsit însă soluția: și-a luat copilul și a fugit din țară.

Daniel Valentin Ceaușescu a studiat și trăit în New York unde a studiat fizica și filosofia.

Oana Mizil spunea că, după plecarea în SUA l-a revăzut pe Daniel Valentin în 2008.

”Am discutat, mi-a spus că era licențiat în Fizică și Filosofie.

Am rămas profund impresionată de inteligența, cultura și, mai ales, de extraordinara modestie de care dă dovadă Daniel.

Este un tânăr absolut încântător, sclipitor și, așa cum am mai spus, un tânăr cu o aleasă educație și extraordinar bun-simț.

Din păcate, întâlnirea noastră ulterioară s-a petrecut la înmormântarea bunicului meu. A venit alături de mama sa, Dana, cea care s-a ocupat de educația lui de la plecarea din țară.

Sunt convinsă că Daniel va avea un viitor împlinit și asta nu pentru că este nepotul soților Ceaușescu”.


Blestemul familiei Ceaușescu. Nicu și Zoia au murit de cancer

Nicolae Ceaușescu a fost semianalfabet? Care este adevărul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre