Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepotul lui Robert de Niro a murit din cauza drogurilor. Mama lui povestește. Aceeași substanță l-a omorât și pe Prince

Nepotul lui Robert de Niro a murit din cauza drogurilor. Mama lui povestește. Aceeași substanță l-a omorât și pe Prince
Și-a pierdut viața la doar 19 ani și a lăsat în urmă o familie distrusă. Acum, fiica lui Robert de Niro a mărturisit adevărul.

Copilul ei pentru care ar fi făcut orice pe lume a murit din cauza drogurilor. Cineva i-a vândut pastile… Femeia e distrusă.

Într-o nouă postare pe Instagram, mama sa, Drena De Niro, a declarat că Leandro „nu merita să moară așa. Cineva i-a vândut pastile cu fentanil, despre care știa că sunt cu fentanil, dar totuși i le-a vândut.. Așa că pentru toți acești oameni care încă se mai învârt în jurul valorii de a vinde și cumpăra acest rahat, fiul meu a dispărut pentru totdeauna”, a spus tristă Drena.

„Inima mea suferă într-un mod pe care nu l-am știut niciodată posibil în timp”

La câteva zile după ce adolescentul a fost găsit mort într-o clădire emblematică din Lower Manhattan, Drena a postat pe Instagram o fotografie alb-negru a fiului său. Ea și-a exprimat recunoștința față de cei care o urmăresc, pentru „toată dragostea, mesajele, apelurile, mesajele, textele, e-mailurile, prietenii și familia care m-au ținut în picioare în aceste ultime 24 de ore.

Nepotul lui Robert de Niro a murit din cauza drogurilor

Nimic din toate acestea nu este corect sau echitabil și inima mea suferă într-un mod pe care nu l-am știut niciodată posibil în timp ce încă mai respiram și abia funcționam. Leo, dragul meu, te iubesc astăzi ca în prima zi în care te-am ținut în brațe.  (…) Același bărbat care ne-a luat de la spital când te-ai născut ne-a condus până la casa funerară unde te-am atins și te-am ținut în brațe pentru ultima oară”, a spus fiica adoptată de Robert de Niro.

De Niro a cerut intimitate pentru a „deplânge” moartea nepotului său

Clădirea în care a fost găsit, Cipriani Wall Street, găzduiește apartamente de lux, camere de hotel și un club exclusivist de inspirație veche. Raphael De Niro, unchiul lui Leandro, care este, de asemenea, fiul cel mare al lui De Niro, este un broker imobiliar care a vândut anterior apartamente la Cipriani Wall Street, relata The Real Deal în 2009.

Cu câteva zile în urmă, Robert De Niro a declarat pentru People că este „profund afectat” de moartea nepotului său și a cerut ca familiei sale să i se acorde intimitate pentru a „deplânge pierderea lui Leo”.

Prince a murit din cauza supradozei de droguri

Prince a murit din cauza aceleiași substanțe

Fentanil, un puternic medicament analgezic opiaceu este aceeași substanță care l-a ucis pe celebrul cântăreț Prince, care autoadministrase o supradoză, au confirmat în trecut legiștii, potrivit The Telepragh. Acesta a fost dezvoltat prima dată în anii 60 și este de 100 de ori mai puternic decât morfina și de aproape 50 de ori mai puternic decât heroina.

„Este atât de potent și de mortal încât chiar si un microgram poate ucide un om”, a declarat Rusty Payne, purtătorul de cuvânt al DEA, agenței naționale antidrog din SUA. Acest medicament este prescris de medici pacienților care au cancer si celor care se confrunta cu dureri puternice, de obicei sub forma de acadele sau plasturi. Din nefericire, în prezent se poate găsi sub diferite forme ilegale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre