Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepotul lui Țiriac se afișează prima oară cu iubita. Fotografia care va răscoli inimioare

Nepotul lui Țiriac se afișează prima oară cu iubita. Fotografia care va răscoli inimioare
Tată a trei copii, adulți, Ion Țiriac este nespus de mândru de primii săi nepoți. Dăruiți de primul său născut, Ion Alexandru Țiriac, puștii sunt la rândul lor deja mari, adolescenți frumoși și bine crescuți. Miliardarul este cât se poate de mulțumit că își va lăsa imperiul pe mâini bune.

Nepotul cel mare al lui Ion Țiriac a crescut departe de lumina reflectoarelor, protejat de părinții lui. Discreția a fost cuvântul de ordine în casă, iar el, nici pe rețelele sociale nu s-a grăbit să se arate. Acum abia s-a afișat prima oară cu iubita. Fotografia pe care a postat-o a făcut multe inimi să tresalte.

Alexandre Țiriac, nepotul cel mare al miliardarului fost tenismen, are 15 ani acum (Sursa foto: Instagram)

Numit, păstrând tradiția familiei după numele bunicului său, Alexandre Țiriac este acum, la cei 15 ani ai săi, un tânăr râvnit în mediul său. Multe fete și l-ar dori de iubit, căci pe lângă faptul că e frumos, e și un băiat cu bani, cu părinți și bunic celebri, și cu o educație aleasă. El s-a născut la Paris și a mers la școală la Geneva. Alexandre Țiriac mai are un frate, Nicholas, cu un an și patru luni mai mic decât el, care a venit pe lume tot la Paris. Ei sunt fiii lui Țiriac Junior din căsnicia cu frumoasa Ileana Lazariuc.

Nepotul lui Țiriac se afișează prima oară cu iubita

Discret în viața publică și pe rețelele sociale, ca și părinții săi, nepotul miliardarului Ion Țiriac, s-a afișat prima oară cu iubita sa. El a distribuit o imagine surprinsă în oglinda din sala de baie, în care o îmbrățișează tandru pe cea care i-a furat inima. Fotografia este făcută de Ziua Îndăgostiților.

Nepotul lui Țiriac își arată pentru prima oară iubita public (Sursa foto: Instagram)

Tânără iubită a nepotului lui Țiriac se numește Talia. Ca și iubitul ei, este deopotrivă o prezență discrete pe rețelele sociale. Din descrierea pe care și-o face, succint, putem deduce că ar fi franțuzoaică cu origini libaneze.

Țiriac jr. este un tată mândru. Are doi băieți mari, adolescenți (Sursa foto: Instagram)

Alexandre Țiriac este un tânăr deja bărbat. Adolescentul l-a ajuns în înălțime pe tatăl său și a deprins eleganța bunicului, dar și pasiunea pentru sport a acestuia și a tatălui. Știe să poarte ținute elegante, pe care nu le prea regăsești în garderoba adolescenților. Alexandre nu e doar chipeș ci și atletic. Se antrenează constant, după cum, ocazional mai dezvăluie pe InstaStory.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre