Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepotul lui Traian Băsescu s-a remarcat într-un sport periculos. Mătușa Elena e cel mai mare fan al lui

Nepotul lui Traian Băsescu s-a remarcat într-un sport periculos. Mătușa Elena e cel mai mare fan al lui
Ioana Băsescu e fericită că are un asemenea copil. Micuțul pare că a mai câștigat un concurs la karting, iar mama a postat totul pe rețeaua de socializare. Mătușa Elena Băsescu a sărit imediat cu felicitările.

Familia Băsescu are un campion în familie. Bunicul Trian Băsescu e foarte mândru de nepotul său. Micuțul Ioanei Băsescu a mai câștigat, se pare, un concurs de karting, iar mama le-a arătat totul și fanilor. Mătușica Elena Băsescu, nu-și mai încape în piele de fericire.

O mătușă mândră…

Elena Băsescu, o mătușă mândră

Fiul Ioanei Băsescu nu are frică de nimic. Îi plac la nebunie sporturile extreme și e as la karting. Fericita mămică a postat recent un video în care cel mic apare în exercițiul funcțiunii și pare că mai câștigat un concurs. Mătușica Elena Băsescu n-a putut să reziste și a scris un mesaj pentru cel mai dulce nepot: „Proud aunt (mătușă mândră)”.

Anul trecut, Radu Băsescu, nepotul fostului președinte al României de la fiica cea mare, a fost prezent la etapa a treia a Romanian Karting Mastgers, găzduită la Bacău.

Și fiii lui Tăriceanu și Victor Ponta au făcut carting

Carting-ul a fost și pe placul copiilor lui Dumitru Sechelariu și Călin Popescu Tăriceanu, iar în 2009, Victor Ponta s-a bucurat de fiul său, Andrei Ponta. Acesta a concurat atunci la clasa „Pufo”, în etapa care a avut loc la Bacău, din partea clubului bucureștean „Real Racing”. Așchia nu a sărit departe de trunchi, pentru că și Victor Ponta iubește senzațiile tari, fiind pasionat raliuri cu mașini și de motoare.

„I-am explicat că la vârsta lui trebuie s-o ia încet şi să înceapă de la karting”

„Andrei a luat de la mine microbul pentru motoare şi i-am explicat că la vârsta lui trebuie s-o ia încet şi să înceapă de la karting. A fost cel de-al treilea concurs la care a participat. Acum a ieşit pe locul 7 din 8, dar pentru că este cel mai mic dintre concurenţi îl încurajez”, a spus Victor Ponta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre