Simona Ionescu / Redactor Șef

Netflix ne aduce Crăciunul în case mai devreme. „Christmas Chronicles 2” cu Kurt Russell și Goldie Hawn

Netflix ne aduce Crăciunul în case mai devreme. „Christmas Chronicles 2” cu Kurt Russell și Goldie Hawn
Kurt Russell și Goldie Hawn se întorc în rolul lui Moș Crăciun și a doamnei Crăciun în primul teaser pentru The Christmas Chronicles 2, care va fi difuzat începând cu data de 25 noiembrie, pe Netflix.

În previzualizare, adolescenta „care crede cu adevărat” Kate Pierce (Darby Camp) și prietenul ei Jack (Jahzir Bruno) primesc un tur personalizat al satului lui Moș Crăciun condus de către cuplul Crăciun.

Orașul Doamnei Crăciun

„Doamna Crăciun a conceput totul”, a remarcat Moș Crăciun.

„Ei bine, dacă a proiectat acest loc, cred că ar trebui să se numească Orașul Doamnei Crăciun”, a răspuns candidata la premiul SAG, iar Moș Crăciun i-a spus: „Nu m-am gândit niciodată la asta”.

Chris Columbusa regizat și a co-scris continuarea veselă alături de scenaristul de la The Christmas Chronicles, Matt Lieberman. Din trailer a lipsit răufăcătorul Belsnickel, care este interpretat de Julian Dennison, starul din Deadpool.

„O săptămână de 200 de milioane de dolari”

Filmul original din 2018 a reușit să înregistreze 20 de milioane de vizualizări în prima săptămână de streaming, în ciuda faptului că a avut un rating de 67%.

„Kurt nu a avut niciodată atât de mulți oameni să vadă unul dintre filmele sale în prima săptămână. Aceasta este o mărturie a ceea ce putem aduce pe piață astăzi povestitorilor, pe care nu l-am putut avea în urmă cu 10 ani … Dacă fiecare dintre acestea ar fi fost o achiziție de bilete la film, aceasta este o săptămână de deschidere de 200 de milioane de dolari”, a declarat Ted Sarandos, CCO Netflix.

George Burcea și femeile din viața lui. În Fermă, Anna Lesko și-a dat drumul la gură

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre