Simona Ionescu / Redactor Șef

Nici „în cont” nu-l doare pe Nasty că nu mai locuiește în apartamentul lui Ion Țiriac. Ilie s-a umplut de bani

Nici „în cont” nu-l doare pe Nasty că nu mai locuiește în apartamentul lui Ion Țiriac. Ilie s-a umplut de bani
La scurt timp după ce a fost dat afară din complexul Stejarii deținut de Ion Țiriac, Ilie Năstase a dat de bani.

A fost evacuat din proprietatea de lux a lui Ion Țiriac, dar și-a revenit brusc. Ilie Năstase a reușit să vândă una din case.

Ilie Năstase s-a umplut de bani. Nici în cot nu-l doare că nu mai locuiește în apartamentul lui Ion Țiriac

Potrivit informațiilor oferite de Prosport, Ilie Năstase a reușit să vândă apartamentul de lux pe care l-a deținut la Mamaia, în complexul Caelia. Casa, în suprafață de 73 de metri pătrați, o terasă splendită și ieșirea la plaja privată deținută de finul său, Ciprian Marica, a fost scoasă la vânzare anul trecut, dar acum s-a găsit cumpărător. Specialiștii spun că un apartament de tipul celui înstrăinat de Năstase e evaluat la peste 250.000 de euro.

Dat afară din complexul Stejarii pentru că nu și-a plătit chiria

Ilie Năstase a fost evacuat din apartamentul de lux deţinut de Ion Ţiriac, recent și a fost un șoc pentru fostul sportiv, mai ales că cei doi sunt prieteni de multă vreme. Motivul ar fi fost că Nasty ar fi acumulat restanțe foarte mari, chiar dacă avea doar o chirie simbolică.

Năstase a vândut și vila din buricul Capitalei

Când a cunoscut-o pe Ioana, care i-a devenit soție, Ilie a scăpat și de superba vilă pe care a avut-o pe strada Andrei Mureșanu, situată în zona Pieței Dorobanți, pe care a primit-o în 172 pentru meritele deosebite în sport. El însă a insistat să cumpere casa, apoi a renovat-o și a trăit aici, alături de fostele sale soții.

După 48 de ani însă, a vândut-o, pentru că Ioana a spus că nu poate trăi în acel loc. Totul s-a desfășurat în mare secret, iar sursele spun că ar fi încasat 500.000 de euro. Și tot sursele susțin că așa a convins-o pe brunetă să-i devină soție.

„De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative”

“Casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă cu Ilie. Am decis să plec, stau într-un apartament în Pipera, iar el e binevenit oricând”, spunea Ioana Simion cu ceva timp în urmă. Ilie Năstase nu va rămâne pe drumuri, pentru că mai are apartamente la mare.

Sursă foto: prosport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre