Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicki Minaj și-a uimit fanii după ce le-a spus că are poftă de carne roșie. Foto-șoc!

Nicki Minaj și-a uimit fanii după ce le-a spus că are poftă de carne roșie. Foto-șoc!
Nicki Minaj stârnește o mare vâlvă pe rețelele de socializare, prin lansarea unei vești surpriză. A arătat fanilor și câteva fotografii care i-a uimit de-a dreptul prin modul în care au fost realizate.

 

Nicki Minaja ținut un secret mai multe luni, dar acum a lansat vestea-surpriză: este însărcinată!

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a anunțat că așteaptă primul ei copil, prin postarea unei fotografii pe contul personal de Instagram, în care își arată burtica și o descrie cu „#Preggers”.

Fanii cântăreței bănuiau sarcina

Fanii vedetei speculau de câteva luni că aceasta ar aștepta un bebeluș.

„Absolut. Fripturi. Creveți. Plus faimosul cheeseburger. Așa de bun. Chiar am poftă de carne roșie, apoi de salate cu extra ardei iute. Am comandat pui cu nachos și nu mi-au adus ardei iute. Cine face asta? Wow”, spune Nicki Minaj într-o postare pe Twitter, prin care și-a făcut urmăritorii să se întrebe dacă poftele provin de la o sarcină.

O altă postare care le-a dat de bănuit urmăritorilor a fost în luna februarie, unde celebra cântăreață de rapp apărea într-o poză în care era mângâiată pe burtă de către soțul ei, Kenneth Petty.

Nicki Minaj își dorea de mult timp să devină mămică

Starul de la Hollywood a povestit în 2018 într-un interviu despre cât de mult iubește copii și despre cât de mult își dorește să rămână însărcinată.

„Trebuie să mă căsătoresc mai întâi, apoi voi avea un copil. Poate sunt mai aproape de asta decât cred mulți oameni. Iubesc copii.”, spune artista.

Nicki Minaj și Kenneth Petty s-au căsătorit în octombrie 2019. Cântăreața și-a descris mariajul ca fiind „revigorant și calmant”.

Love story. Ea un supermodel, el un celebru sportiv american

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre