Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicolae al României, mesaj emoționant pentru soția sa

Nicolae al României, mesaj emoționant pentru soția sa
Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, este un soț și un tată fericit. Viața i-a dăruit multă bucurie alături de Alina-Maria. Mesaj emoționant pentru soția sa.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, se află într-o perioadă fericită din viața lui. De doi ani este căsătorit cu Alina Maria Binder și este tăticul unei adorabile fetițe.

Nicolae al României, mesaj emoționant pentru soția sa

Alina Maria Binder a împlinit, pe 26 ianuarie, 33 de ani, iar soțul ei i-a scris un mesaj emoționant.

”Este o prietenă, o soție, o mamă și frumoasă! La mulți ani!”, i-a urat Nicolae al României. Postarea a fost apreciată de 10.000 de internauți și a primit 2.000 de urări de bine și sănătate.

Sâmbătă, 23 ianuarie a fost o zi importantă pentru strănepoata Regelui Mihai și pentru fostul principe Nicolae al României. Maria-Alexandra a fost creștinată.

Maria-Alexandra a fost creștinată, sâmbătă 23 ianuarie

Alina-Maria, soţia lui Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a născut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05, la Spitalul Polizu din Capitală.

Maria-Alexandra s-a născut în ajunul marii sărbători de Sfântul Mihail. Tăticul, Nicolae al României, a spus atunci că ”Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui.”

Fericitul tătic, Nicolae al României, spunea că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară și s-a simțit perfect în largul sau, senzația fiind unică.

“Văzând-o, mi-a fost greu să-mi dau seama că acest bebeluș adorabil ar putea fi fiica mea! Înainte, am fost puțin intimidat de nou-născuți. Cu ea, m-am simțit imediat în largul meu”, a povestit Nicolae al României.

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit în 2018

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia pe 30 septembrie 2018.

 

La scurt timp de la acest eveniment, ziarul Daily Mail din Marea Britanie a alocat un spațiu generos poveștii de viață a Princepelui Nicolae.

A prezentat un arbore genealogic prin care se arăta legătura de strânsă rudenie dintre cele două Case Regale, britanică și românească.

”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre.

De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, scria Nicholas Medforth-Mills la anunțarea logodnei.

”Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei.

Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a spus atunci fostul principe.

Alina-Maria Binder are 33 de ani și este absolventă a Şcolii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a Colegiului Naţional I.L. Caragiale.

Soția fostului principe a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.


Micuța prințesă a României în prima vacanță. A dormit tot timpul

Fotografii noi cu strănepoata Regelui Mihai, cu un detaliu din viitorul micuței prințese

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre