Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Cherry a spus motivul divin pentru care și-a numit fiica Anastasia. Iată și prima poză cu micuța. Cu cine credeți că seamănă?

Nicole Cherry a spus motivul divin pentru care și-a numit fiica Anastasia. Iată și prima poză cu micuța. Cu cine credeți că seamănă?
Cea mai tânără mămică din showbizz-ul românesc, Nicole Cherry, a postat una dintre cele mai minunate fotografii. Fanii au fost impresionați.

De când a devenit mamă, Nicole Cherry transmite fericirea prin toți porii. Iar micuța ei pare un înger coborât pe pământ.

Nicole Cherry le-a făcut fanilor un cadou prețios în ajun de Crăciun

Chiar are doar 23 de ani, și-a dorit enorm să fie părinte și Dumnezeu i-a îndeplinit visul. Alături de iubitul ei, Florin, Nicole are parte de cel mai frumos Crăciun în trei. Cireșica noastră le-a făcut o mare bucurie fanilor în ajunul Nașterii Domnului și a postat prima fotografie cu micuța Anastasia. Cele două s-au îmbrăcat în alb și alături de poză, mămica a scris și un mesaj care arată tot ce simte pentru fetița ei: Ea este minunea mea, Anastasia”.

De altfel, Nicole și-a ținut fanii tot timpul la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei și imediat ce a adus-o pe lume pe Anastasia, le-a dat acestora primul semn.  „E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos!

Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând’, a spus Nicole, pe contul său de socializare.

I-a pus numele care i-a apărut în vis

Nicole a povestit că numele de Anastasia i-a apărut în vis, când era însărcintă. A luat asta ca un semn de la Dumnezeu și a spus tuturor că nu se abate de la decizia ca fiica ei să poarte acest nume.

„Abia am așteptat momentul în care să le spun tuturor numele. Am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Iar numele Anastasia mi-a aparut intr-un vis.”, a spus ea.

Cine este tăticul

Dacă Nicole nu mai are nevoie de nici o prezentare, despre Florin, iubitul ei, se știu mai puține lucruri. Tânărul are 30 de ani și a cunoscut-o Cireșica când ea avea doar 16 ani. Florin este afacerist și deține un magazin GSM.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a povestit Nicole cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre