Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Scherzinger petrece timp cu familia. Cântăreața se gândește la bebeluși

Nicole Scherzinger petrece timp cu familia. Cântăreața se gândește la bebeluși
Nicole Scherzinger a zburat în Tennessee alături de iubitul ei Thom Evans pentru a petrece timp cu sora ei, Keala.

Nicole Scherzinger a distribuit o serie de imagini cu Keala, lucru rar întâlnit pe rețelele de socializare.

Starul din Pussycat Dolls în vârstă de 42 de ani, a fost însoțită de Thom Evans la aniversarea surorii sale. S-au bucurat împreună de o excursie cu barca în Tennessee, pe un lac. Nicole și Keala arătau minunat și s-au pozat în soarele radiant.

În alte fotografii apar cu tot grupul care a sărbătorit ziua de naștere a Kealei, inclusiv cele trei nepoate ale lui Nicole, zâmbind la cameră în timp ce explorau lacul.

Urări de la mulți ani pentru Keala

Fosta membră a juriului de la emisiunea X Factor, a adus un omagiu surorii sale numind-o „favorita ei absolută”.

La postarea de ziua surorii ei, a scris: „Atât de recunoscătoare că sunt în Tennessee și petrec timp cu frumoasa mea soră, chiar de ziua ei. Te iubesc atât de mult sissy, tu ești yin pentru yang-ul meu! #Familytime ea este favorita mea absolută și nu există nimic mai frumos decât apusul uimitor aici pe lac #sunsets #lakelife”.

Fanii au fost impresionați de fotografia cu cele două surori, lăsând și numeroase urări de la mulți ani: „Fete drăguțe”, „Ce familie frumoasă. Îți imaginezi acum cât de frumoasă ar arăta această familie cântând muzica ta nouă?”.

Nicole Scherzinger se gândește la bebeluși cu Thom Evans. Cei doi se mută împreună

Era timpul ca Nicole și Thom să petreacă ceva timp cu familia Scherzinger. Până la urmă, porumbeii au petrecut o vacanță romantică extinsă sub razele de soare din Portugalia, alături de părinții lui Thom.

A fost prima dată când Nicole l-a prezentat părinților pe iubitul său Thom, deoarece relația lor continuă să devină din ce în ce mai serioasă.

Sora lui Nicole a rămas în afara lumii reflectoarelor, pentru a crește cei trei copii. Se pare că și Nicole ar avea bebeluși în minte. Conform afirmațiilor apărute, Thom a spus prietenilor săi că a luat suplimente pentru sporirea fertilității.

„Nicole și Thom sunt extrem de îndrăgostiți și au avut conversații serioase despre orice, de la căsătorie la bebeluși. Thom locuiește în prezent alături de fratele său într-o casă din Londra, ceea ce complică conviețuirea celor doi îndrăgostiți. Ei caută să cumpere o casă împreună atunci când se va încheia pandemia”, spune o sursă apropiată cuplului.

Marele fotbalist Costică Ștefănescu s-a sinucis din pricina durerilor. Au trecut 7 ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre