Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicoleta Luciu a lăsat francezii cu gurile căscate. Bărbații au ieșit din cafenele ca să o admire

Nicoleta Luciu a lăsat francezii cu gurile căscate. Bărbații au ieșit din cafenele ca să o admire
Pe 12 septembrie, Nicoleta Luciu a împlinit o frumoasă vârstă, iar „mămica” i-a transmis cel mai frumos mesaj. Diva a fost extrem de emoționată și a răspuns pe măsură.

Chiar dacă au trecut ani de când au jucat împreună, Carmen Tănase și Nicoleta Luciu nu au uitat momentele incredibile pe care le-au trăit împreună. Mesajul transmis de „mămica” spune totul despre relația celor două vedete.

Nicoleta Luciu a împlinit ieri 44 de ani, iar printre primele persoane care au felicitat-o a fost actrița Carmen Tănase, „mămica” ei din celebrul serial de televiziune „Inimă de țigan”. Totodată, Carmen a povestit că în perioada în care se filma la Paris, frumusețea Nicoletei i-a făcut pe francezi să o privească fascinați.

„Să-mi trăiești, fata mea. Te iubește mămica”

Carmen Tănase i-a transmis fetei sale cel mai frumos mesaj

„Aici eram la Paris, filmam pe străzi. Și ne deplasam de colo-colo. Atât era de frumoasă și spectaculoasă Nicoleta Luciu că ieșeau francezii din cafenele cu gurile căscate. Fără mișto, nu e figură de stil.

Să-mi trăiești, fata mea și să te bucuri de copiii tăi strașnici. Te iubește mămica”, a fost mesajul emoționant al celebri actrițe. Imediat, a venit și mesajul sărbătoritei: „Mulțumesc, făi mămică… te iubesc”.  

Dieta fantastică a Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu le-a luat ochii francezilor

În urma a două sarcini, Nicoleta Luciu a acumulat nu mai puțin de 35 de kilograme, dar a reușit să se transforme spectaculos adoptând o rețetă minune. Vedeta a eliminat carbohidrații și a avut cinci mese pe zi, constând în cea mai mare parte din supă de pui și compot de mere.

A reușit astfel ca în doar două luni să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme. Pe de altă parte, a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni.

Și-a făcut intervenții estetice la nivelul feței, și-a pus „botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor”. Specialiștii au folosit totodată acidul hialuronic pentru o „rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt” și și-a lucrat și zona bărbiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre