Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicoleta Luciu, în fața unei decizii importante. S-a spus că mariajul ei scârțâie din nou

Nicoleta Luciu, în fața unei decizii importante. S-a spus că mariajul ei scârțâie din nou
Din nou au apărut zvonuri despre un posibil divorț. Nicoleta Luciu nu vorbește prea mult despre căsnicia ei, dar pare că de data aceasta chiar va face pasul decisiv. Nu e ușor pentru că are patru copii care au nevoie de ambii părinți.

Fostul iepuraș Playboy a renunțat la showbiz și s-a mutat la Miercurea Ciuc, orașul soțului. Și-a dorit să fie o nevastă casnică, model. Pentru aceste sacrificii, Zsolt Csergo a promis că nu va mai avea ochi pentru alta.

Nicoleta Luciu, în fața unei decizii importante

Nicoleta Luciu (41 de ani) a renunțat la cariera ei din showbiz, dar a mărturisit de curând că nu ar spune ”nu” dacă ar exista un proiect tentant. Are patru copii care au crescut și ei sunt prioritatea ei.

Însă, ca orice femeie, suferă dacă bărbatul ei calcă strâmb. În 2012, a fost la un pas de a divorța, la puțin timp după ce a aflat de aventura soțului ei. La doar câteva luni de la aventura soțul ei, Nicoleta Luciu explica de ce a decis să nu divorțeze.

„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok.  Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime”, a declarat ea.

Nicoleta Luciu: „Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc.”

Căsnicia ei scârțâie din nou

Iată că au apărut din nou zvonuri despre un divorț. Circulă  în cercurile mondene că Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, urmează să se prezinte la notar, iar fiecare va deveni liber, scrie spynews.ro.

Apropiații soțului vedetei vorbesc despre faptul că acesta împreună cu actrița divorțează, iar lucrurile ar fi aproape tranșante. Cei doi s-au iubit foarte mult, iar vedeta renunțase la traiul din Capitală pentru soțul ei.

Duc o viață de lux. Vedeta este adepta familiei, dedicându-și tot timpul celor patru copii. Are grijă de corpul ei și apelează la medici pentru a corecta eventualele imperfecțiuni. Pare că nu este suficient.

Nicoleta Luciu a luat decizia să lămurească lucrurile

Actrița nu a vorbit public despre presupusa separare, iar informațiile au fost oferite pentru Spynews de apropiații lui Zsolt Cergo. Poate e doar un foc de paie, poate a intervenit din nou nașul lor, Peter Imre, și a liniștit lucrurile tensionate din viața finilor, așa cum a făcut-o și în 2012. Dar cu certitudine, Nicoleta a luat decizia ca să lămurească lucrurile și a dat o declarație colegilor de la click.ro.

Atât Nicoleta Luciu cât și Zsolt Csergo au infirmat vehement vestea unui posibil divorț. Nicoleta Luciu s-a arătat contrariată când a aflat de știrea unui posibil divorț. „Nu divorțez. Nu este adevărat!”.

Aceeași reacție a avut-o și Zolt Csergo: „Nu e adevărat! Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”.

Ar fi și păcat să se destrame o asemenea căsătorie, iar 4 copii să sufere. Iar Nicoleta și soțul ei au făcut foarte bine că au răspuns la telefon și au infirmat zvonurile.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre