Tripleții Nicoletei Luciu s-au făcut mari. Cum arată copiii și mama lor

Tripleții Nicoletei Luciu s-au făcut mari. Cum arată copiii și mama lor
În 2011, Nicoleta Luciu devenea mamă a doua oară. Dar nu doar mamă, ci mamă de tripleți. Vedeta crește, împreună cu soțul ei, patru copii.

Ea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, iar tripleții Nicoletei Luciu s-au făcut mari și frumoși și ei. Pozele în care fericita mămică apare alături de copiii ei par decupate din reviste. așa arată o familie perfectă.

Nu numai că e una din cele mai frumoase dar poate primi un premiu și pentru modul în care se ocupă de copiii ei. Nicoleta Luciu a lăsat cariera tv deoparte și, după ce a devenit soție și mamă, s-a ocupat exclusiv de creșterea copiilor. primul născut a a fost Zsolt Jr., în 2008.

Tripleții Nicoletei Luciu s-au făcut mari. Cum arată copiii și mama lor

În 2011, Nicoleta Luciu i-a născut acestuia doi frați și o surioară. Tripleții au primit nume care încep cu aceeași literă: Kim, Kevin şi Karoly. Între timp, fosta vedetă de televiziune căsătorită cu Zsolt Csergo, un afacerist din Miercurea Ciuc, s-a retras din viața publică.

Cum își crește Nicoleta Luciu cei patru copii

Nicoleta Luciu, în vârstă de 40 de ani a declarat în urmă cu ceva timp că se mândreşte cu micuţii ei. Aceștia urmează cursuri private pentru a învăța limbi străine. Tripleții Nicoletei Luciu s-au făcut mari. Iar pentru o dezvoltare armonioasă, toți cei patru copii practică și diverse sporturi. „Nu sunt acel părinte care-şi doreşte să aibă copii premianţi la şcoală, ci copii fericiţi. Aşa că, i-am îndrumat să aibă activităţi extra, să facă sport şi să înveţe o limbă străină şi un instrument muzical. Aşadar, copiii mei fac înot, învaţa pian, engleză şi… maghiara.

Încercam să-i învăţăm să fie activi, să aibă multe preocupări de mici, astfel încât să înveţe responsabilitatea. În plus, cu cât ştiu să facă mai multe lucruri, cu atât şansele lor să aibă un viitor bun cresc. Faptul că au activităţi şi pasiuni care le ocupa timpul într-un mod plăcut şi productiv le canalizează energia şi concentrarea în această direcţie, mult mai sănătoasă şi importantă pentru ei decât deja tradiţionala tableta”, a scris Nicoleta Luciu pe site-ul ei.

Sursa foto: Redacția.ro, Instagram

Radu Ștefan Bănică face furori la „Te cunosc de undeva!”. Are o iubită fotomodel