Simona Ionescu / Redactor Șef

Nikita de România, atacată cu cuțitul. În ce stare e blonda acum

Nikita de România, atacată cu cuțitul. În ce stare e blonda acum
Nelipsită în trecut de la emisiunile lui Dan Capatos, Mihaela Ispas, cunoscută ca Nikita de România, are din nou probleme și a ajuns la spital.

Cu puțin timp în urmă, Nikita a trecut prin clipe grele și a ajuns la spital. Când credea că poate să-și vadă liniștită de viață, medicii i-au oferit din nou ajutor.

Nikita de România, atacată cu cuțitul. În ce stare e blonda acum

Nikita are probleme din nou. Vedetă în România, femeia a fost pusă într-o situație delicată cu doar câteva zile în urmă, când fostul partener de viață și tatăl unuia dintre copiii săi a atacat-o cu cuțitul în plină stradă, în Spania. Evenimentul din data de 5 noiembrie a speriat-o foarte rău pe Nikita, care se teme nu doar pentru viața ei, ci și pentru cea copiilor.

Alina Tănase, prietena de suflet a blondei a explicat pentru Fanatik de la ce a pornit totul. Aceasta susține că Nikita nu știe ce să facă pentru ca acest personaj să o lase să trăiască liniștită.

„Am sunat repede la poliție, pentru că după atac a fugit”

„Nikita a fost atacată cu o sabie în stradă de tatăl fetei sale. Nu știm ce să mai facem ca să scape de acest individ care nu merită să îi pronunțăm nici numele. Am sunat repede la Poliție, pentru că după atac a fugit. I-a zis să stea să vorbească, să nu fugă de el. Nikita a încercat să grăbească pasul, dar el a fost mai rapid.

Niciodată nu mi-am imaginat că o să îmi fie frică să merg pe stradă cu prietena mea, mai ales aici, în Spania, unde legile sunt foarte dure, foarte stricte, cu bărbații abuzatori. Sunt șocată de ce i s-a întâmplat. Nu ne putem reveni niciuna”, a spus Alina. Prietena Nikitei susține că momentul a fost crunt, pentru că bărbatul nu se mai oprea să o lovească cu pumnii și picioarele și părea că vrea să o omoare.

Fostul partener al Nikitei a fost arestat pentru tentativă de omor

Problemele dintre Nikita și fostul partener sunt mai vechi, iar bărbatul a avut chiar și un ordin de restricție dat de poliție dar, din câte se vede, nu s-a potolit. Acesta a fost arestat pentru tentativă de omor și urmează să ajungă în fața judecătorilor pe 10 noiembrie.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre