Simona Ionescu / Redactor Șef

Nikita, dezvăluiri cutremurătoare: „Eu nu am știut ce este copilăria, până nu mi-am făcut-o eu singură!”

Nikita, dezvăluiri cutremurătoare: „Eu nu am știut ce este copilăria, până nu mi-am făcut-o eu singură!”
"Nikita", așa cum este cunoscută publicului român, a fost invitata unei noi ediții "În oglindă", difuzată aseară, de la ora 22:00, la Kanal D2. Cu lacrimi în ochi, i-a mărturisit realizatorului Mihai Ghiță secvențe din viața ei, care nu a fost chiar frumoasă și liniștită.

Mihaela Nicoleta Ispas atrăgea atenția publicului din România în urmă cu 20 de ani și încă mai trezește interesul românilor și acum, după 16 ani de când a plecat în Spania.

În ediția de aseară a emisiunii „În oglindă”, telespectatorii au putut-o redescoperi pe cea care s-a autointitulat „Nikita”. Au aflat cum i-a fost viața, dar și cine este femeia matură care se înfățișează astăzi.

Când România a <descoperit-o> pe „Nikita”, nimeni nu știa că în spatele acestei imagini, pe care și-a creat-o în ochii tuturor, se ascunde o copilărie de coșmar, o existență plină de încercări.

Nu pot explica în cuvinte, absolut niciodată, viața pe care am avut-o!”, a mărturisit Nikita, vizibil emoționată.

Nikita în platou la Kanal D2, povestindu-și viața în emisiunea lui Mihai Ghiță

Ajunsă la anii maturității, invitata lui Mihai Ghiță a dezvăluit lecția pe care nu o va uita niciodată, după teribilele momente trăite în copilărie și nu numai.

Oferi respect, primești respect! Având onoare, ai caracter și ești definit ca o om! Și să nu uiți niciodată de unde ai plecat!„, a spus „Nikita”.

Nevoită de foarte multe ori să o ia de la capăt, „Nikita” de astăzi se arată publicului altfel decât o cunoaștea până acum. Ce a marcat-o cel mai mult pe aceasta, încă din anii copilăriei, i-a spus chiar ea lui Mihai Ghiță.

„Eu n-am știut niciodată, până la vârstă de 10 ani, ce înseamnă <ziua mea>”

„Dacă ar fi să îmi aduc aminte, aș plânge și nu m-aș mai opri! (…) M-am <trezit> un copil amarât, chinuit, dat deoparte de cealaltă familie; și, întotdeauna, o slugă! (…) Într-o continuă mișcare, trebuia să spăl, să fac mâncare, ca un om matur, eu fiind atunci la vârsta de 6-7 ani, cum este fetița mea Vanessa, care are 8 ani acum. (…) Cea mai mare fericire a mea (în copilărie – n.r.) a fost când mi-am cumpărat cartea de citire din clasa a III-a, cea cu roșu, de pe vremurile noastre. Eu n-am știut niciodată, până la vârstă de 10 ani, ce înseamnă <ziua mea>, până când mi-au spus vecinii și mi-au adus un cadou. (…) Durere, chin, suferință… ce pot să spun? Mai oribil decât atâta nu se poate spune!”, a rememorat Nikita, extrem de emoționată, momentele din copilărie.

A fost schingiuită de mamă

Mihaela Nicoleta Ispas a avut o viață grea, două familii, iar despre aceste momente dramatice din viața ei face dezvăluiri cutremurătoare.

„Nu există pentru mine prima familie, din moment ce m-au chinuit, schingiuit și aruncat pe străzi … până mi-am luat viața în piept, și devenind Nikita, dată fiind viață dură și fiind o fată singură în lume. Despre prima familie nu mai vreau să pomenesc niciodată. Prima mea familie o reprezintă prietenii, cunoștințele (…) Eram slugă în propria casă, până am terminat școala 171, din București, clasa a VIII-a, am avut parte de chin și bătaie încontinuu și a trebuit să plec. (…) <Mama> pentru mine înseamnă femeile care au fost lângă mine și m-au ajutat, la greu. Important în ziua de astăzi este cine te crește, nu cine te-a născut, abandonat și schingiuit! (…) Cu toate grijile unei persoane mature eu eram încărcată! (…) Eu n-am știut ce este aia copilărie până nu mi-am făcut-o eu singură!”, sunt parte din dezvăluirile făcute, printre lacrimi, de „Nikita” în emisiunea de la Kanal D2.

Foto: KanalD2

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre