Simona Ionescu / Redactor Șef

Nimeni nu a crezut că și-a ucis iubitul din joacă. Valiza cu bucluc a „vorbit”, iar acum începe procesul

Nimeni nu a crezut că și-a ucis iubitul din joacă. Valiza cu bucluc a „vorbit”, iar acum începe procesul
O femeie din Florida, SUA, care și-a băgat iubitul într-o valiză, i-a filmat strigătele de ajutor și apoi l-a lăsat să moară sufocat, se pregătește apară în fața juraților sub acuzația de Crimă de gradul doi.

Inițial, s-a crezut că este dragoste cu năbădăi. Că, geloasă, o femeie și-a închis iubitul în valiză și l-a lăsat să moară. Acum începe procesul unui caz teribil.

Procesul „Valiza” este așteptat cu interes de publicul american fiindcă atunci când s-a aflat despre faptele comise de femeia acuzată toată lumea a fost bulversată, scrie evz.ro.

Omorul cu ajutorul valizei s-a petrecut în 25 februarie 2020

Poliția din Florida s-a confruntat cu un caz incredibil în cursul zilei de marți, 25 februarie 2020. O femeie de 42 de ani, care a apelat 911, a declarat că s-a jucat cu iubitul ei de-a v-ați ascunselea și acesta a murit sufocat în valiză.

Aceasta a fost versiunea pe care Sarah Boone a servit-o șerifului și polițiștilor care au descins în casa din Winter Park, Orange, în jurul orelor 13.00, după ce femeia sunase să ceară ajutor.

Sarah a declarat polițiștilor că după ce au cam băut în noaptea de duminică spre luni, au decis să se joace ”De-a v-ați ascunselea”. La un moment dat, au căzut de acord că ar fi amuzant ca iubitul ei, Jorge Torerez Jr., 42 de ani, să se bage într-o valiză. Ea a închis fermoarul, au mai râs, apoi Sarah a adormit, răpusă de alcool. S-a trezit după câteva ore, când i-a sunat telefonul. Abia când s-a dezmeticit și-a amintit de jocul lor din noapte și s-a dus la valiză. Jorge, însă, nu mai era în viață. Murise sufocat.

Ea și-a sunat fostul soț, care a ajuns la domiciliul ei și i-a spus să sune la 911.

Femeia a susținut că a fost o moarte accidentală și părea afectată atunci când relata șerifului ce se întâmplase. Echipa de criminaliști a strâns de prin casă probe.

A doua zi, Sarah Boone a fost arestată și pusă sub acuzarea de omor.

Probele care au încriminat-o pe Sarah Boone

Momentul în care Sarah Boone a fost arestată, în 2020

Medicul legist a descoperit o tăietură lângă buza bărbatului, precum și o vânătaie în jurul ochiului.

De asemenea, polițiștii au căutat în telefonul femeii. Acolo au găsit și au vizionat două filmulețe în care se vede cum Sarah râde de Jorge și-l ceartă când acesta era închis în valiză. Bărbatul îi strigă numele și îi spune să deschidă că nu mai poate respira.

„Pentru tot ce mi-ai făcut… Dă-te dracu”, spune femeia râzând.

„Nu pot dracului să mai respir, serios”, se aude Jorge Torres strigând din valiză .

„Da, asta faci când mă sufoci”, răspunde ea. Apoi adaugă:

„Asta e ce meriți tu. Așa mă simțeam și eu când mă înșelai”, spune ea în videoclipul de două minute.

Șeriful a spus presei americane că într-unul dintre videoclipuri se vede valiza cum se mișcă în timp ce bărbatul din interior încerca să iasă și-și implora iubita.

Prin urmare, filmările, făcute chiar de ucigașă, dovedesc un omor cu sânge rece pe care Sarah Boone a încercat să-l ascundă printr-o minciună.

Femeia își bătea frecvent partenerul

De altfel, Sarah a mai avut conflicte violente cu partenerul ei. Se băteau amândoi, dar se pare că femeia era mai aprigă.

Sarah Boone a fost arestată în iunie 2018 pentru o încercare de strangulare împotriva lui Jorge Torres și a fost, de asemenea, amendată în urma unui alt incident la domiciliu.

Un an mai târziu, în 2019, Sarah Boone a fost arestată de două ori, sub acuzația de violență.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre