Simona Ionescu / Redactor Șef

Noul iubit al lui Meghan Fox, fascinat de labele picioarelor vedetei. Rapperul poartă un lănțișor cu sângele actriței în el

Noul iubit al lui Meghan Fox, fascinat de labele picioarelor vedetei. Rapperul poartă un lănțișor cu sângele actriței în el
Au dat primele semne că ar fi împreună în martie anul trecut, când Meghan Fox era încă căsătorită cu actorul Brian Austin Green.

Meghan Fox a arătat că-și asumă relația pe care o are cu Machine Gun Kelly și nu-i pasă decât de fericirea ei.

Noul iubit al lui Meghan Fox, fascinat de labele picioarelor vedetei. Rapperul poartă un lănțișor cu sângele actriței în el

Potrivit informațiilor oferite de Profimedia, Meghan Fox a apărut recent la o întâlnire în Brentwood, Los Angeles, alături de noul său iubit, Machine Gun Kelly. Cei doi au apărut pentru prima dată anul trecut, când toată lumea vorbea despre despărțirea ei de fostu soț.

În acele momente, actrița a spus că ea și rapper-ul „sunt doar prieteni” și că are încredere în judecata ei „foarte bună”. După ce a confirmat despărțirea de fostul soț, o sursă a dezvăluit că cei sunt mult mai mult decât simpli prieteni. N-a durat mult și aceștia au apărut într-un videoclip al lui Kelly, când au fost extrem de apropiați.

Meghan l-a ajutat mult să scape de dependența de droguri

Cu doi ani în urmă, Kelly a povestit că Meghan l-a sprijinit foarte mult pentru a scăpa de dependența de droguri, apoi a mărturisit pentru Teen Vogue că „nu este un secret că consideră labele picioarelor ca fiind frumoase”. „Și cred că Megan le are pe cele mai frumoase”.

Anul trecut a mai venit cu o dezvăluire șocantă, precizând că poartă un lănțișor cu sângele lui Meghan în el. Meghan și Kelly au făcut primul pas important în relația lor în ianuarie, iar artistul a început să o numească pe faimoasa actriță „soția” lui.

„Ești de departe cel mai unic om pe care l-am întâlnit vreodată. Ești un suflet minunat”

La fel de îndrăgosită este și Meghan, care în aprilie, când a fost ziua rapperului, i-a dat un mesaj de dragoste: „Ești atât de generos și grijuliu. Absurd de ciudat și inteligent și isteț. Ești de departe cel mai unic om pe care l-am întâlnit vreodată. Ești un suflet minunat. Sunt onorată să te iubesc și să fiu destinatarul iubirii tale”.

Sursă foto: profm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre