Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, face dezvăluiri cumplite din copilărie: „M-a călcat în picioare…”

Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, face dezvăluiri cumplite din copilărie: „M-a călcat în picioare…”
Acuzații tulburătoare făcute de David Pușcaș. Tânărul a povestit prin ce nenorociri a trecut în copilărie.

A ținut totul ascuns până acum, dar nu a mai putut și acum spune tot. Viața lui David Pușcaș nu a fost deloc ușoară.

Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, face dezvăluiri cumplite din perioada copilăriei. „M-a călcat în picioare…”

Nu are relații bune nici acum cu mama sa, dar în copilărie, David Pușcaș spune că a trecut prin momente groaznice. Invitat în podcast-ul lui Mihai Ghiță, tânărul susține că soțul Luminiței Anghel, Silviu Dumitriade, îl pedepsea tot timpul și l-a bătut cu pumnii și picioarele.

„Mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta”

„M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare… Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal. (…)

Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă. Dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a spus David Pușcaș.

Vizează la cursuri de televiziune

Anul trecut, David a mărturisit că își dorește să facă cursuri de televiziune, dar și să muncească. El lucra pentru un site iar banii îi folosea pentru a-și plăti chiria. și a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursurile unei școli de televiziune. În prezent, David lucrează la un site, iar din banii pe care îi câștigă reușește să-și ducă traiul de pe o zi pe alta.

”Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul. Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc.

Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”, a mărturisit David Pușcaș.

Sursă foto: instagram