Simona Ionescu / Redactor Șef

Noutăți despre moartea lui Viorel, soțul Vulpiței. Femeia a povestit ce s-a întâmplat

Noutăți despre moartea lui Viorel, soțul Vulpiței. Femeia a povestit ce s-a întâmplat
După ce au ieșit zvonuri pe internet că Viorel Stegaru a murit, Vulpița a lămurit situația. Fosta vedetă a Antenei 1 a spus și ce se întâmplă cu cel mai mic copil al său.

După ce a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil, Vulpița a trecut prin momente grele. Dar soarele a ieșit și pe strada ei, are un alt partener de viață și se pare că își revine. Ce se întâmplă însă cu Viorel Stegaru.

Venirea pe lume al ultimului bebeluș nu a fost cu bucurie nici pentru Vulpița, nici pentru Viorel Stegaru. Bărbatul a abandonat-o în spital, convins fiind că nu e al lui, iar sursele spun că nu a recunoscut copilul. Fosta vedetă de la Acces Direct – Antena 1 a suferit enorm, dar în final lucrurile s-au schimbat pentru ea.

Noul iubit i-a șters lacrimile

După atâtea nenorociri, Vulpița are acum un moment de respiro. Și-a găsit un alt iubit, pe Cătălin, s-a mutat la acesta și le arată acum fanilor de pe rețelele de socializare că, în sfârșit, e fericită. Pentru că toată lumea o întreba ce se întâmplă cu copilul, Vulpița a lămurit situația și le-a spus internauților că băiețelul nu e crescut de ea: „Bebele nu e la mine”. Ultimul bebeluș se știe că este lăsat într-un cămin de copii. Pe de altă parte, ea a afirmat că-și dorește foarte mult să fie alături de copiii săi: „Iau aici cu mine, copiii”.

Vulpița și noul iubit, Cătălin

Ce se întâmplă cu Viorel Stegaru

După ce în mediul online s-a viralizat că Viorel Stegaru ar fi murit, Vulpița a dat lămuriri și în această privință. Veronica a explicat că acesta a avut probleme de sănătate, dar este în viață și se află la casa de la Blăgești. Un loc în care Vulpița, au spus vecinii cu ceva timp în urmă, a suferit foarte mult, pentru că nu s-a înțeles deloc bine cu soacra.

Fanii s-au liniștit. Viorel nu a murit

„Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții”

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: „Măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune”, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea (…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au spus atunci cunoscuții lui Viorel și ai Veronicăi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre