Simona Ionescu / Redactor Șef

Nr. 1 in Champions League și-a înșelat nevasta cu o româncă. Femeia a decis să spună tot

Nr. 1 in Champions League și-a înșelat nevasta cu o româncă. Femeia a decis să spună tot
Cel mai mare antrenor din Champions League s-a iubit timp de 7 ani cu o româncă. Marina Crețu vorbește abia acum despre relația cu Carlo Ancelotti.

Românca Marina Creţu și antrenorul Carlo Ancelotti au trăit împreună o poveste de dragoste care a ajuns și în paginile tabloidelor. Despre frumoasa brunetă s-a spus că i-ar fi distrus căsnicia lui Ancelotti. Deși ea spune că nu a fost așa, realitatea este că antrenorul a divorţat de soţie în perioada în care a început relația cu românca. La câțiva ani distanță, Mariana Crețu a povestit cum a început relația cu antrenorul lui Real Madrid.

„Lucram pentru Modena Football la acel moment, a jucat dacă îmi amintesc la AS Milano, după care a stat puțin am vorbit, a fost invitat de Leo Turinni în emisiune, ne-am schimbat numerele de telefon, am vorbit câteva luni la telefon, eu nu-l știam, eu știam că e căsătorit, mi-a povestit situația și după am început o relație”, a povestit Marina Crețu la Antena Stars.

Cei doi au locuit împreună  în Milano și mai apoi în Londra. În timpul relației au fost împreună în vacanțe, inclusiv în România, unde a fost adus de iubita sa, a mai relatat Marina Crețu.

„Nu am absolut nicio legătură de divorțul”

După șapte ani, s-a rupt însă lanțul de iubire dintre ea și antrenorul care tocmai a câștigat Liga Campionilor pentru a doua oară cu Real Madrid. După ce Ancelotti și Marina s-au despărțit, italianul s-a căsătorit cu o altă femeie, Mariann Barrena McClary.

„Între mine și Carlo au fost 7 ani de relație curați și el a precizat de nenumărate ori, și el a fost întrebat și a declarat. Nu am absolut nicio legătură de divorțul și separarea lor, la momentul în care l-am cunoscut pe Carlo era separat.

Eu am terminat această relație pentru că eu îmi doream copii, el nu voia, el spunea că nu era pregătit, mi-a zis să aștept și efectiv eu nu am mai putut să mai aștept. I-am zis că dacă mă iubește să mă lase și asta am făcut”, a mai declarat Marina Crețu, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram, Antena Stars

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre