Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu e banc. Soldat american, leșinat în bătaie de iubita lui, la Cluj. Incidentul va fi anchetat de o comisie specială

Nu e banc. Soldat american, leșinat în bătaie de iubita lui, la Cluj. Incidentul va fi anchetat de o comisie specială
Un soldat american a văzut moartea cu ochii după ce și-a enervat iubita. E drept că bărbatul părea să încerce să o aducă într-o stare mai bună, ducând-o la un restaurant din Cluj. Din păcate pentru el, femeia a decis să-i aplice o corecție, lăsându-l lat.

O întâlnire amoroasă între un soldat american aflat în misiune în țara noastră și iubita lui italiancă s-a transformat rapid într-un câmp de luptă. Amețiți de alcool într-un bar din Cluj, cei doi amorezi s-au luat la ceartă, iar femeia a spart un geam cu telefonul și l-a lăsat inconștient la pământ pe bărbat.

Femeia a spart și un geam, cu telefonul

Scenele violente au avut loc într-un restaurantul din Cluj, acolo unde soldatul de la baza militară de la Câmpia Turzii s-a întâlnit cu partenera sa de viață, venită din Italia. După mai multe pahare de băutură, spiritele s-au încins și conflictul verbal a degenerate într-o bătaie în toată regula.

În timpul cinei, se pare că bărbatul ar fi făcut o glumă care nu a fost deloc pe placul iubitei italience. Soldatul a încercat să o ia în brațe pentru a o liniști, dar tânăra l-a lovit și l-a împins puternic, acesta căzând și lovindu-se la cap. Soldatul a rămas pe jos, inconștient.

Mai mult, în urma altercației, femeia a aruncat cu telefonul și a nimerit un geam, pe care l-a spart.

Personalul localului a sunat la 112, iar la sosirea poliției tânărul de 25 de ani era semi-conștient și acuza dureri de spate.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la un local public, situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, un bărbat ar fi căzut pe podea și este inconștient. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-o stare conflictuală. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că starea conflictuală ar fi fost degenerată pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 25 de ani de cetățenie americană și o tânără de 24 de ani, de cetățenie italiană”, anunță IPJ Cluj.
Iubita soldatului american s-a ales cu o amendă de 500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, dar incidentul va fi anchetat și de superiorii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre