Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu împrumutați niciodată aceste lucruri nimănui. Veți alunga norocul și banii și veți atrage ghinionul

Nu împrumutați niciodată aceste lucruri nimănui. Veți alunga norocul și banii și veți atrage ghinionul
Respectați înțelepciunile străvechi Feng Shui care ajută la crearea unui mediu armonios și pozitiv. Iată ce nu aveți voie niciodată să împrumutați pentru a nu avea ghinion.

Potrivit Feng Shui, arta străveche chineză, există lucruri pe care nimeni nu are voie să le împrumute. Altfel, va atrage ghinionul de partea lui.

Conform principiilor Feng Shui, există lucruri pe care nu ar trebui să le împrumutați niciodată altora. Motivul nu constă doar în consecințele materiale, ci și în posibilitățile de atragere a energiei negative. Aceste obiecte sunt legate de energia casei, iar împrumutul lor poate aduce consecințe nedorite, cum ar fi energie negativă, probleme în viață și chiar probleme financiare.

Vesela nu se dă niciodată

În Feng Shui, se crede că farfuriile și vasele sunt strâns legate de energia casei. Împrumutarea acestor obiecte poate aduce energie negativă și poate afecta soarta persoanelor care le folosesc. Un recipient deteriorat este deosebit de nefavorabil, deoarece poate aduce energie rea în casa în care se găsește.

Un portofel sau o poșetă

Împrumutul unui portofel sau al unei poșete este asociat cu o ieșire de bani și cu cheltuieli neașteptate. Energia asociată cu portofelul este intimă și personală, așa că este mai bine să nu dați niciodată aceste obiecte altcuiva.

Sarea nu se împrumută niciodată

Garderoba

Deși este obișnuit ca prietenii să își împrumute haine unul altuia, în Feng Shui se recomandă să nu se facă acest lucru. Hainele poartă energia personală și vă puteți trezi că cineva vi le înapoiază cu energie negativă. În schimb, este mai bine să vă revizuiți și să vă organizați periodic garderoba și să scăpați de hainele pe care nu le mai purtați.

Cine împrumută sare, nu va mai avea soartă

Sarea este un ingredient magic important și are o energie puternică. Împrumutul de sare poate aduce efecte nedorite și poate afecta negativ soarta. Dacă cineva vă cere sare, este mai bine să i-o faceți cadou în loc să o împrumutați.

Papuci de casă

Feng Shui consideră că împrumutul de papuci poate aduce probleme la locul de muncă și obstacole în calea avansării în carieră. Dacă nu vreți ca oaspeții să umble încălțați prin casă, pregătiți perechi de papuci mai subțiri pe care îi poți oferi vizitatorilor.

Bijuteriile pot strânge energie negativă

Atenție sporită la ceasuri!

Ceasurile sunt asociate cu energia timpului și a ritmului. Împrumutul ceasurilor poate aduce energie negativă și poate deranja persoana care le poartă. Prin urmare, este mai bine să nu dați ceasul nimănui, indiferent cât de mult și-ar dori.

Bijuterii

Bijuteriile sunt un obiect care poartă energia personală și legătura cu proprietarul. Împrumutul bijuteriilor poate aduce probleme și influențe negative în viața persoanei care le poartă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre