Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, surprinde înaintea primului meci de la Miami. Spaniolii spun că adversara ei a avut ghinion

Simona Halep, surprinde înaintea primului meci de la Miami. Spaniolii spun că adversara ei a avut ghinion
Săptămâna aceasta Simona Halep va intra din nou pe teren, prima dată într-un meci oficial, după o pauză competițională de mai bine de un an. După decizia TAS, ea a primit wild card pentru open-ul de la Miami, acolo unde joacă și compatrioata ei Soprana Cîrstea. Aseară, sportivele și-au aflat adversarii.

Deși a fost suspendată din august 2022, sportiva noastră a continuat antrenamentele la fel de intens. Aflată înaintea primului ei meci oficial după suspendare, Simona Halep, surprinde la Miami. Ea și-a oferit un mare răsfăț, seara trecută, chiar când se trăgeau la sorți meciurile. După ce s-a aflat cu cine va juca românca, spaniolii spun că adversara ei a avut ghinion.

Presa spaniolă are ceva de spus după tragerea la sorți pentru Miami Open

Prima adversară a Simonei Halep la revenirea în circuit, după reducerea suspendării de către TAS, va fi spaniola Paula Badosa, supranumită „noua Sharapova”. Cele două se vor întâlni în prima rundă a turneului de tenis Miami Open, care va avea loc în perioada 19 – 31 martie.

Simona Halep va juca primul meci la Miami împotriva spaniolei Paula Badosa, pe care a mai învins-o de două ori în 2022 (Sursa: sport.ro)

În contextul în care Simona Halep va începe de la zero în clasamentul WTA, presa iberică spune că sportiva lor a avut ghinion să o primească drept adversară pe româncă. Cele două au mai jucat una împotriva alteia, la Madrid și la Wimbledon, înainte de suspendarea Simonei Halep, în 2022, în ambele ocazii, românca fiind declarată învingătoare.

„Va trebui să vedem cum va concura (n.r. – Paula Badosa) împotriva unei rivale dornice să revină la ceea ce a fost”, au scris jurnaliștii de la Marca. „Badosa nu a mai jucat din februarie, de la Dubai. Va încerca să revină la Miami, unde a avut parte de o tragere la sorți explozivă. Va avea un meci morbid, cu Simona Halep, a cărei suspendare a fost redusă”, au scris cei de la Mundo Deportivo. În cazul în care va trece de Paula Badosa, Simona Halep va juca în turul secund cu belarusa Aryna Sabalenka. Aceasta este numărul doi mondial, după ce a câștigat Australian Open.

Cum se răsfață Simona Halep înaintea primului meci de la Miami

Simona Halep nu a lăsat nicio secundă să se vadă că ar fi speriată sau că ar avea emoții în legătură cu adversarele cu care s-a ales în urma tragerii la sorți de duminică seara. Din contra, ne surprinde fiindcă profită din plin de zilele pe care le are libere înainte de începerea competiției propriu-zise.

Seara trecută, sportiva s-a răsfățat la Miami în cel mai luxos restaurant, Cipriani. Acesta e  unul accesat mai ales de vedete și unde se intră în principiu doar cu rezervare,  așteptarea putând să dureze una – două luni.

Simona Halep s-a dus la cel mai căutat restaurant de către vedete, Cipriani, unde se intră numai cu rezervare și lista de așteptare e lungă (Sursa: Instagram)

Vedetă internațională și fost număr 1 mondial în tenis, Simona Halep nu are de ce să își facă griji. Ea a savurat o porție gigantică de înghețată delicioasă la Cipriani. În așteptarea meciurilor, Simona e în America alături de echipa sa sportivă formată din fizioterapeutul Sabin Topală și sparring-ul portughez Joao Monteiro. Mama Simonei, Tania, o însoțește de asemenea. De altfel, cele două au plecat împreună spre Miami. Tatăl sportivei și fratele ei li se vor alătura, pentru a participa la meciuri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre