Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu păstrați niciodată în casă aceste flori. Sunt adevărați vampiri energetici și aduc ghinion

Nu păstrați niciodată în casă aceste flori. Sunt adevărați vampiri energetici și aduc ghinion
Nu există persoană care să nu iubească florile, însă există și specii pe care nu ar trebui niciodată să le păstrați în casă. Dacă vreți să aveți o viață liniștită.

Printre florile preferate ale românilor pentru decorarea locuinței se numără și o specie, care nu ar trebui niciodată să fie în locuința dumneavoastră. Despre ce este vorba.

Nu păstrați niciodată în casă aceste flori. Sunt adevărați vampiri energetici și aduc ghinion

Legenda spune că forma ciudată pe care o au dar și faptul că sunt plini de țepi îi face pe cactuși să fie considerați aducători de ghinion și sărăcie într-o casă. Asta pentru că țepii se spune că semană energii negative.

Astfel, au existat multe familii a căror viață a început să transforme odată ce au achiziționat o astfel de floare. În plus, se spune că în casa unde locuiește o fată nemăritată, nici cactusul nu are de căuta, astfel aceasta nu-și va mai găsi partener niciodată.

Feriga, efecte dezastruoase pentru persoanele deprimate

Tot din categoria plantelor care pot fi vampiri energetici face parte și chiparosul, deși acesta este renumit pentru rolul său deosebit în purificarea aerului. De asemenea, tuia, folosită frecvent în amenajările exterioare nu trebuie ținută în casă.

Nu aduceți în casă nici ferigă, pentru că are efecte devastatoare mai ales asupra persoanelor care suferă de anxietate. Nici cu limba soacrei nu e de glumit, pentru că aduce ghinion. Mai mult, se spune că această plantă ar avea în tulpina ei o substanță otrăvitoare.

Aruncați imediat florile ofilite

Asociate cu tot ce e mai rău sunt și garoafele, pentru că sunt florile care cel mai frecvent se duc la cei decedați. Cu toate acestea, se crede că cele mai periculoase ar fi cele roșii. În locul lor se recomandă însă să optați pentru tufănele sau crizanteme cât mai colorate.

Nu în ultimul rând, specialiștii vă recomandă să aveți grijă ca atunci când o floare s-a ofilit să o aruncați întrucât. În caz contrar, acesata atrage mult din energia din casă înainte de a se stinge complet.

 Sursă foto: pestre, magnolia.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre