Oana Zăvoranu, ghinionistă. Întrebată dacă are prieteni, diva a răbufnit!

Oana Zăvoranu, ghinionistă. Întrebată dacă are prieteni, diva a răbufnit!
Oana Zăvoranu a fost mereu în centrul atenției și nu de multe ori a fost pentru lucruri bune, pozitive. Diva este renumită pentru felul ei acid, dramele personale, dar și pentru averea sa moștenită de la părinți.

Frumoasa brunetă nu a avut prea mult noroc în viață în ceea ce privește relațiile ei intime sau de familie. Oana Zăvoranu a ținut ani de zile prima pagină a ziarelor cu scandalul interminabil pe avere, pe care l-a avut cu propria mamă, Mărioara Zăvoranu, Apoi a urmat divorțul de Pepe. Nici acesta nu a fost unul lipsit de afirmații dure și chiar probe uluitoare.

Reamintim că Ionuț Pascu, alias Pepe, a divorțat de brunetă după ce acesta a prins-o în timp ce îl înșela cu politicianul Tudor „Tudy” Ionescu. La acel moment, artistul rănit în orgoliu a dat publicității mai multe filme XXX pe care Tudy le trimitea Oanei.

 

După finalizarea divorțului și după moartea mamei sale, Oana a avut mai multe tentative de suicid – conform propriilor declarații, cât și depresii survenite pe baza unor alte întâmplări dureroase din viața ei.

Motanul ei Marty, pe care îl iubea „ca pe propriul copil”, a murit, apoi „Querida” a fost păcălită de niște vrăjitoare să le dea o casă și o mașină. Pentru a-i desface farmecele pe care pretindeau că i-au fost făcute Oanei.

La capitolul dragoste, Oana a spart ghinionul cu greu. A trecut printr-o relație cu năbădăi cu un jurnalist, apoi relația cu actualul soț a început cu stângul, cei doi certându-se și împăcându-se în repetate rânduri chiar sub ochii telespectatorilor.

Dramele care i-au marcat viața

Scenele care au marcat începutul relației cu mai tânărul Alex Ashraf sunt cele în care bărbatul este dat afară din casa Oanei, apoi escaladează clădirea și intră pe geam. De asemenea, Alex a plâns și a cerut în genunchi iertare Oanei în direct, în emisiunea lui Dan Capatos. La acel moment, întreaga țară aflase că Alex are un copil cu o altă femeie și că nu s-a implicat în creșterea acestuia.

În final, cei doi au reușit să găsească o cale de înțelegere. În 2017, cei doi s-au căsătorit, iar naș de cununie le-a fost Silviu Prigoană.

Actriţa nu s-a îmbrăcat într-o rochie de mireasă clasică, şi a purtat o ţinută specială, ieşită din tipare: o rochie roşie, cu imprimeu floral şi cu un decolteu amețitor.

Eșecurile din viața ei și-au pus amprenta

Dacă atunci când era cu Pepe, Oana avea un cerc mare de prieteni, cu care se vizita zilnic, astăzi, diva a renunțat la a mai crede în prietenie.

Întrebată de o admiratoare dacă încă mai crede în prietenie, Oana Zăvoranu i-a răspuns tranșant:

„NU!!! În cazul meu nu a existat și nu o să existe prietenie sinceră din partea nimănui, de aceea am doar cunoștințe, colaboratori sau cel mult amici!”, a spus diva.

Nu o leagă nimic de România

Oana Zăvoranu are în plan să emigreze în Statele Unite ale Americii. „Mă consider americancă!”, spune ea. Tot ea mai spune că de îndată ce își va aranja afacerile aici, va pleca în SUA și nu se va mai uita înapoi.