Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu se mai termină tensiunile din viața Iuliei Vântur. E scandal imens la Bollywood

Nu se mai termină tensiunile din viața Iuliei Vântur. E scandal imens la Bollywood
Iulia Vântur  a ajuns în pragul disperării, trăiește într-o tensiune greu de imaginat cu Salman Khan. Tabloidele din India au luat foc, după ce numele celebrului actor de la Bollywood a fost implicat într-un scandal fără precedent.

Cu numai o lună în urmă, românca vorbea cu lacrimi în ochi despre nunta cu vedeta indiană, acum plânge de supărare. Bărbatul vieții ei, căruia i-a furat inima cu un deceniu în urmă, trebuie să răspundă unor vorbe grele și acuzaţii de sabotaj din partea regizorului şi scenaristului Abhinav Kashyap.

”Se pare că armatele de troli din Pakistan și Bangladesh ale lui Salman Khan sunt din nou la mine pe Facebook. Noroiul și murdăria care sunt aruncate spre mine pentru că am spus adevărul doar arată clasa oamenilor pe care îi patronează Khan. Guvernul ar trebui să acapareze proprietățile lui Khan și să le mute în Pakistan sau Bangladesh.

Strămoșii lor fără valoare probabil că nu aveau destui bani pentru a se muta în timpul separării (împărţirea subcontinentului indian în doua state distincte – Pakistan şi India – la 14 şi 15 august 1947)”, a scris Abhinav Kashyap, miercuri, pe Facebook, conform tribuneindia.com.

Într-o altă postare, cineastul îl acuză pe Khan că, prin intermediul unor trolli ar fi încercat să îi violeze corespondența: ”Cineva a încercat doar să se conecteze în contul meu de e-mail. Acum, acest lucru devine interesant… De ce Khanii sunt atât de zgomotoşi? Ce ascund? De ce sunt disperați să-mi închidă gura?”

Familia Khan se implică direct în scandal

Parcă urmând scenariul unui film indian, scandalul implică întreaga familie. Lezat de cele scrise, tatăl lui Salman Khan, Salim Khan, a reacționat lui Kashyap împotriva familiei sale: ”Da, am stricat totul, nu-i așa? Mergeţi, vizionaţi-i filmele întâi și apoi vom vorbi. El mi-a menționat numele, dar poate nu știe care a fost numele tatălui meu.

Numele tatălui meu era Rashid Khan. Lăsaţi-l să menționeze numele strămoșilor mei în declarații. Lăsaţi-l să facă orice vrea, nu voi pierde timpul cu reacţii despre ceea ce spune”. Scandalul în care au fost implicaţi Salman Khan şi Iulia Vântur a pornit după ce Kashyap a lansat acuzaţiile de sabotaj în direcţia familiei actorului.

”Motivul pentru care am renunţat să mai fac Dabangg 2, în urmă cu 10 ani, este acela că Arbaaz Khan, în complicitate cu Sohail Khan și familia lor, încercau să preia controlul carierei mele prin intimidarea mea. Arbaaz Khan mi-a sabotat cel de-al doilea proiect cu Shree Ashtavinayak Films, pentru care semnasem, sunându-l personal pe domnul Raj Mehta și amenințându-l cu nişte consecințe grave dacă vor face un film cu mine. A trebuit să returnez banii din contracte celor de la Shree Ashtavinayak și să mă mut la Viacom Pictures. Ei au făcut același lucru”, a mai scris regizorul tot pe Facebook.

Pe aceeaşi reţea de socializare, regizorul îi numește pe Salman Khan şi pe familia acestuia ”șerpi veninoși” și dă o listă întreagă de nume: Salim Khan, Salman Khan, Arbaaz Khan și Sohail Khan, conform aceleiași surse.

Recent, Iulia Vântur a fost surprinsă într-o ipostază intimă alături de iubitul ei, Salman Khan, pe una din proprietățile bărbatului. Într-un interviu, ea a povestit cu emoție despre cât de mult se iubesc și a menționat că planurile de viitor includ și urmași.

Sursa foto: Wowbiz.ro, Instagram / Salman Khan, Iulia Vântur

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre