Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu v-ați găsit încă perechea? Acestea sunt plantele care vă aduc în cale jumătatea

Nu v-ați găsit încă perechea? Acestea sunt plantele care vă aduc în cale jumătatea
Ați avut mai multe relații, însă nici una nu s-a terminat cu o cerere în căsătorie? Nu disperați, pentru că există plante care fac adevărate minuni. Ce spuneți dacă în scurt timp jucați la nuntă?

Au existat multe tentative de a vă pune verigheta pe deget, însă totul s-a spulberat când nici nu v-ați dat seama? Iată cine vă poate veni în ajutor.

Nu v-ați găsit încă perechea? Acestea sunt plantele care vă aduc în cale jumătatea

Din cele mai vechi timpuri, bunicile noastre au avut un respect deosebit pentru planta Spathiphyllum, cunoscută în termeni populari sub denumirea de fericirea femeii. Extrem de elegantă, aceasta se spune că atrage sufletul pereche rapid și îndeplinește orice dorință. Și, spun bătrânii, planta mai are o capacitate extraordinară: vă dăruiește și un bebeluș. Așa că ar trebui să o cumpărați rapid și să o duceți în locuința dumneavoastră.

Florile reginei Victoria

La rândul său mirtul este considerat simbolul frumuseții, al tinereții și fecioriei, dar și planta care vă va aduce în viață partenerul mult așteptat. Mirtul s-a numărat și printre florile pe care însăși regina Victoria le-a avut în buchetul de nuntă. Din acel moment, crenguțele parfumate nu au mai lipsit de la nunțile regale englezești. De asemenea, se obișnuiește ca noilor cupluri căsătorite să li se dea în dar mirt, pentru a întări înțelegerea reciprocă.

Femeile necăsătorite trebuie să aibă mereu în casă levănțică

Indiferent de vârsta pe care o aveți, dacă încă nu v-ați găsit iubirea, nu uitați să aveți mereu în casă levănțică. Din vechime se știe că această plantă îi ajută și pe partenerii care s-au certat să se împace. Și înlătură definitiv orice obstacol dintr-o relație. Nu uitați nici de trandafiri, florile cele mai iubite de pe pământ. Se spune că cine vrea să aibă parte de o iubire ca-n povești, e de ajuns să aibă mereu în casă trandafiri în miniatură.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre