Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuntă mare în politică. Nume grele și-au rupt pantofii pe muzica Deliei

Nuntă mare în politică. Nume grele și-au rupt pantofii pe muzica Deliei
Nu mai puțin de 500 de persoane importante au ales să petreacă într-un local select din Caransebeș, la nunta purtătorului de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

Purtătorul de cuvânt PNL, Ionuț Stroe, și aleasa inimii sale, Andra Pleșa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, și-au unit destinele.

Nuntă mare în politică. Nume grele și-au rupt pantofii pe muzica Deliei

19 mai a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața lui Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. Acesta și fiica vitregă a lui Marcel Vela, Andra Pleșa au spus da în fața ofițerului Stării Civile, apoi au făcut o petrecere pe cinste, unde au venit peste 500 de oameni importanți. Pentru că mireasa o adoră pe cântăreața Delia, mirele a invitat-o să cânte, iar lumea a fost în delir.

Ionuț Stroe și Andra Pleșa fac un cuplu de doi ani și au vrut să facă pasul cel mare cu ceva timp în urmă, însă pandemia le-a stricat planurile. Ionuț nu este însă la prima căsătorie, pentru că el a mai fost căsătorit și are doi copii. ”Este cel mai important eveniment.

Emoții am, mai ales că este vorba de organizarea unui asemenea eveniment. Este o petrecere privată… Vor fi cam 4-500 de persoane. (…) Evenimentul are loc la Caransebeș, soția este aici și de aceea facem. Facem la o sală de evenimente de aici, din Caransebeș, nu depindem de vreme, dar, oricum, aici e frumos acum. Nașii sunt prieteni, nu sunt persoane publice”, a declarat acesta pentru Fanatik.

Ce avere au proaspeții căsătoriți

Despre Andra Pleșa să știe că și-a dorit mult să devină primar la Caransebeș, a candidat la alegerile locale, dar… n-a fost să fie. Așa că a fost numită de premierul Nicolae Ciucă în funcția de vicepreședinte peste Ariile Protejate. Sursele spun că aceasta are o avere impresionantă, dar nimeni nu știe cu exactitate despre ce este vorba.

Se cunoaște însă că a încasat dividente de la o firmă la care are o treime din acțiune, de peste 100.000 de lei, iar în 2021 ar fi încasat salarii de peste 28.000 de lei. Nici Ionuț Stroe nu stă mai rău, al având conturi de peste 215.000 de lei, dar și un credit de 208.000 de lei (scadent în 2040). În 2021, până a depus declarația de avere, el ar fi câștigat peste 150.000 de lei.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre