Simona Ionescu / Redactor Șef

O altă palmă grea pentru Cătălin Bordea. Și-a pierdut și soția, și cel mai bun prieten

O altă palmă grea pentru Cătălin Bordea. Și-a pierdut și soția, și cel mai bun prieten
Cu puțin timp în urmă, Cătălin Bordea a confirmat ceea ce s-a speculat multă vreme: a divorțat de femeia vieții lui.

De parcă durerea pricinuită de despărțire nu i-ar fi fost de ajuns, Cătălin Bordea a mai primit acum o altă veste care l-a zdruncinat.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, la emisiunea iUmor s-au făcut schimbări majore. Nu l-a afectat pe Bordea, care are un contract beton, care prevede, după cum a recunoscut singur, apariția până în sezonul 15 inclusiv. „Culmea e că din punct de vedere profesional, totul merge foarte bine. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce mă privește. Am contract semnat de anul trecut și pentru sezonul acesta de iUmor”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Cosmin Natanticu vine la iUmor

Între Cortea și Bordea s-a băgat Cosmin Natanticu

Din păcate însă, producătorii s-au gândit să-l înlocuiască pe prietenul său, Cortea. Se pare că motivul a fost acela că audiențele nu i-au mulțumit pe mai marii Antenei 1 și au decis ca Natanticu ar fi mai bun pentru a creștere ratingul, dat fiind faptul că acesta este preferatul multor români.

Potrivit informațiilor, pe 31 iulie, respectiv 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 13, 14 august, 29 și 30 septembrie 2023 – vor avea loc audițiile. Pe 4 august va fi o ediție specială în care posibil vor fi invitați cei mai buni fotbaliști, iar marea finală a sezonului 15 va avea loc pe 30 noiembrie.

Ce se întâmplă între Bordea și Cortea?

De ce s-a despărțit Bordea de Livia

Se pare că problemele dintre Bordea și soția lui, Livia, ar fi început înainte ca artistul să plece în America Express alături de Cortea. S-a gândit că lucrurile se vor rezolva, dar, din nefericire, n-a fost așa, cei doi alegând să meargă pe drumuri diferite. „Oamenii se mai și despart.

Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere”, a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre