Simona Ionescu / Redactor Șef

O altă palmă pentru Alina Sorescu. În plin divorț, a rămas și fără locul de muncă

O altă palmă pentru Alina Sorescu. În plin divorț, a rămas și fără locul de muncă
Schimbările din TVR i-au creat mari probleme Alinei Sorescu, care a fost o „victimă colaterală”.

De parcă nu i-ar fi ajuns divorțul de fostul soț, Alina Sorescu s-a trezit și cu emisiunea scoasă din grilă. Cel puțin, în acest momente, viitorul nu-l știe nimeni.

O altă palmă pentru Alina Sorescu. În plin divorț, a rămas și fără locul de muncă

Potrivit declarațiilor oferite de Alina Sorescu pentru Playtech, ea nu va mai prezenta la TVR, emisiunea Vorbește corect, unde îi învăța pe cei mici cum să se exprime. Dar acest lucru nu i-a adus mari probleme, pentru că e implicată în tot felul de alte proiecte.

Iar în acest moment se concentrează pe un alt spectacol pentru copii, care va avea loc la Constanța. Dar Alina spune că va colabora în continuare cu postul public de televiziune. „Emisiunea nu se mai face, acum s-au schimbat mai multe. La ei durează, trebuie aprobat orice. Posibil să am însă ceva de Crăciun. Eu am doar colaborări, acolo la TVR am crescut, mă știe toată lumea”, a declarat vedeta.

E o perioadă foarte plină pentru mine din punct de vedere profesional

Pe de altă parte, artista are mult de lucru și pentru proiectele pentru Crăciun, dar se ocupă în continuare și de școala ei de muzică. „Voi face la Constanța spectacolul Suflet de copil, pe data de 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor și mă pregătesc în același timp și pentru proiectele pentru Crăciun.

E o perioadă foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii „Picii lu’ Soreasca”, am avut multe concerte.

„Tot acum, filmez și un clip nou, cu picii. Nu am un număr fix, vin și copii noi, nu pot spune exact”

La școala mea, eu mă ocup de tot, inclusiv de ținutele copiilor. Mă ocup cap-coadă, de toată apariția și imaginea loc. Tot acum, filmez și un clip nou, cu picii. Nu am un număr fix, vin și copii noi, nu pot spune exact. Numărul lor e fluctuant, nu e relevant. Sunt cursuri extra-școlare, nu e obligatoriu.

Am totodată comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor”, a completat aceasta. Nu în ultimul rând, Alina Sorescu este gazda unui podcast de estetică medicală și vocea unui canal de animații pentru copii.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre