Simona Ionescu / Redactor Șef

O blondă celebră a așteptat în zadar să primească flori de Ziua îndrăgostiților. Cum și-a dat de gol jumătatea

O blondă celebră a așteptat în zadar să primească flori de Ziua îndrăgostiților. Cum și-a dat de gol jumătatea
În timp ce majoritatea divelor autohtone postau fericite pe conturile de socializare cadourile primite de Ziua îndrăgostiților, o vedetă cunoscută și-a plâns în pumni.

O blondă celebră a așteptat în zadar să primească flori de Ziua Îndrăgostiților. Cum și-a trădat jumătatea

O blondă celebră a așteptat în zadar să primească flori de Ziua îndrăgostiților. Cum și-a dat de gol jumătatea

În zadar a așteptat Adda ca iubitul ei soț, Cătălin, să facă gestul mult așteptat și să vină acasă cu flori de 14 februarie, că acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că simpatica cântăreață a tot încercat de-a lungul zilei să-i explice soțului, pe contul de socializare, ce are de făcut.

Prima dată blonda a postat o fotografie în timp ce se afla în mașină cu partenerul său de viață și spera că minunea se va întâmpla. Pentru că n-a fost să fie, a mai postat o poză aproape de miezul nopții, în care le arată prietenilor din online că… vaza e goală. La care a adăugat și un comentariu: „Niente! Eu am zis “sa nu-mi iei trandafiri”, nu “să nu-mi iei nici o floare”.

„Le vei primi pe 24 februarie”

Imediat prietenii din online au început să trimită tot felul de comentarii, care de care mai haioase: „Asta nu a fost deloc subtilă. Și tot nu ai primit”, „Le vei primi pe 24 februarie”, „Nu ești singura care nu a primit”, „E 0.00, ai primit florile?”.

Adda suferă de dermografism

După multe investigații, Adda a aflat că suferă de o boală rară, denumită dermografism, motiv pentru care este obligată să țină o dietă strictă. „Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină și gluten. Am voie să mănânc foarte puține alimente, foarte proaspete, semigătite, aproape crude.

M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale. Am luat o pastilă cu o zi înainte despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii. Dar au mai contribuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic”, a povestit Adda cu ceva timp în urmă, la ProTV.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre