Simona Ionescu / Redactor Șef

O casă „care nu este bântuită” a fost scoasă la vânzare. Doar un curajos va putea să o cumpere

O casă „care nu este bântuită” a fost scoasă la vânzare. Doar un curajos va putea să o cumpere
O femeie care se plimba pe străzile din Boston a observat ceva ciudat în legătură cu semnul „de vânzare” pus în fața unei case din cartierul ei.

O casă „care nu este bântuită” a fost scoasă la vânzare. Doar un curajos va putea să o cumpere. Un semn „de vânzare” a fost pus în fața unei case dintr-un cartier din Boston. Mesajul afișat pe proprietate conține o informație extrem de importantă pentru procesul de negoț. 

A descoperit anunțul în timp ce se plimba prin cartier

O casă „care nu este bântuită” a fost scoasă la vânzare. Actualul proprietar a menționat pe semnul de vânzare al casei că aceasta „nu este bântuită”. Pentru a fi extrem de clar, a notat acest lucru cu litere mari și roșii. În partea de jos a semnului se află numele brokerului, alături de informațiile lui de contact. 

„Am observat acest semn care anunță vânzarea unei case după colț și am așa multe întrebări”, a scris Margot Bloomstein într-un mesaj postat pe Twitter, care includea o imagine a semnului..

Ce a spus agenția imobiliară

Casa se află la vest de Boston, dar Margot Bloomstein nu a vrut să spună exact care este adresa. Fiind un cetățean cinstit, și-a dorit să respecte intimitatea proprietarului casei. Dar, mesajul pe care l-a observat pe semn a neliniștit-o profund. Așadar, a contactat agenția imobiliară pentru a afla mai multe detalii despre anunț. 

Se pare că nici angajații agenției care se ocupă cu vânzările din zonă nu știau nimic despre asta. Prin urmare, mesajul rămâne un mister neelucidat. Poate că semnul este o farsă, sau poate că, o fantomă cu simțul umorului se distrează pe cinste.

Cu ce s-a tratat Cornelia Catanga. E un mister cine i-a recomandat această combinație fatală de medicamente

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre