Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebră actriță a spus DA! S-au căsătorit în secret

O celebră actriță a spus DA! S-au căsătorit în secret
Scarlett Johansson s-a căsătorit în secret cu Colin Jost.

Cei doi au avut o ceremonie intimă în weekend. Știrea a fost distribuită pe rețelele de socializare de pe contul de Instagram Meals on Wheels America.

„Suntem încântați să dăm vestea că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend într-o ceremonie intimă alături de familie și de cei dragi, urmând măsurile de siguranță COVID-19, conform instrucțiunilor CDC. Dorința lor de la nuntă este de a contribui la schimbarea adulților vârstnici și vulnerabili în acest moment dificil, sprijinind @mealsonwheelsamerica. Vă rugăm să luați în considerare donarea pentru a sărbători cuplul fericit făcând clic pe linkul din biografia noastră”, au scris ei.

A cerut-o în căsătorie în drum spre Comic-Con

Actrița Black Widow, Scarlett și comediantul Colin, au început să se întâlnească în anul 2017 și s-au logodit în mai 2019. Colin i-a oferit lui Scarlett un inel de logodnă de 11 carate, în luna iulie când se îndreptau spre San Diego, către evenimentul Comic-Con.

În octombrie anul trecut, Scarlett a discutat despre cât de bine s-a descurcat bărbatul ei cu propunerea lui de uniune pe viață.

„A fost surprinzător, are multe părți pe care le ascunde. Este foarte fermecător, foarte grijuliu și romantic. Deci da, am fost surprinsă. Chiar dacă vă imaginați cum va fi acel moment special pentru voi, este un moment frumos cu siguranță”, a zis ea.

Au foarte multe lucruri în comun

Colin, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit pentru prima dată, în timp ce Scarlett, în vârstă de 35 de ani, a fost căsătorită de două ori înainte, cu Ryan Reynolds din 2008 până în 2010 și cu Romain Dauriac din 2014 până în 2017. Se spune că Scarlett și Colin s-au îndrăgostit pentru simțul umorului lor, care este foarte asemănător.

„Lui Scarlett îi place sarcasmul și inteligența lui Colin. Ei împărtășesc dragostea pentru umorul acerb și indignarea față de problemele sociale. Au multe în comun”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre