Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebră prezentatoare, „vinovată” pentru destinul unei cântărețe. Azi e noua revelație a showbizz-ului românesc

O celebră prezentatoare, „vinovată” pentru destinul unei cântărețe. Azi e noua revelație a showbizz-ului românesc
I-a plăcut dintotdeauna să prezinte. A cochetat cu asta la balul bobocilor și nu numai, iar în facultate a trebuit să se întrețină și a lucrat ca și ospătăriță. O celebră prezentatoare i-a schimbat destinul. A ajuns cântăreață.

Cântăreața Amme nu va uita niciodată ajutorul pe care l-a primit de la prezentatoarea Teo Trandafir. I-a schimbat destinul și nu-i va putea mulțumi niciodată.

Dintotdeauna Teo Trandafir le-a întins o mână de ajutor celor care au avut nevoie. A făcut-o dezinteresat, fără să ceară nimic în schimb, pentru că asta e ea. O femeie cu suflet mare. Printre cei cărora le-a schimbat destinul se numără și Amme, care a fost încurajată să fie mai mult decât o ospătăriță pe Decebal.

„Vreau să-i mulțumesc doamnei Teo Trandafir”

„Teo Trandafir mi-a fost profesor la școala de televiziune Tudor Vornicu. Nu știu nici până astăzi ce m-a mânat să mă înscriu la aceste cursuri, însă știu că după ce am plecat de la cursul pe care ni l-a predat Teo, am înțeles că undeva în sufletul meu întotdeauna a existat dorința de a fi prezentator de știri.

Am rămas cu gândul acolo, recunosc. Cumva traiectoria mea profesională a fost alta, am intrat în lumea muzicii, am descoperit internetul unde am reușit să construiesc o comunitate frumoasă. Pe care o am aproape și căreia îi sunt aproape, însă o bucățică din inima mea a rămas acolo și, pentru asta, vreau să-i mulțumesc, astăzi, public doamnei Teo Trandafir.”, a declarat Amme.

Amme a ajuns sus datorită lui Teo Trandafir. Și nu va uita asta niciodată

„Îmi luasem gândul să mai fac ceva în acest domeniu”

Amme, consideră noua revelație în showbizz-ul românesc a povestit cum i-a fost viața, mărturisind că atunci când a văzut cât de greu se intră pe piața muzicală, nu s-a gândit că va putea vreodată să-și vadă visul împlinit. „După ce am venit la facultate, a trebuit să mă angajez, pentru că situația financiară nu-mi permitea să nu o fac, iar muzica deja trecuse pe plan secund. Îmi luasem gândul că o să mai fac ceva în acest domeniu, pentru că era destul de greu în București să faci ceva și nici nu era online-ului atât de puternic încât să te poți promova.

Teo Trandafir, pe lista datornicilor. Cum a ajuns în tribunal și de ce
Teo Trandafir, o femeie cu suflet mare

„La 25 de ani, m-am angajat ca ospătar, pe Decebal, ca să pot plăti școala de televiziune”

Trebuia să îmi permit să investesc în piese sau să visez că voi face o carieră curând, când eu aveam, în buzunar, doar 100 lei pe săptămână. După ce am terminat facultatea și joburile mele part time, pentru că începusem să îmi iau multe pentru a câștiga un nivel decent de trai, mi-am dorit să mă înscriu la o școală de televiziune.

Mi-a plăcut mereu să prezint, iar în liceu am prezentat balul bobocilor și diferite evenimente, fapt pentru care am zis că mi s-ar potrivi. La 25 de ani, m-am angajat ca ospătar, pe Decebal, ca să pot plăti școala de televiziune și să încerc să lupt pentru visul meu. Așa, am reușit să mă înscriu la canto. În zilele mele libere, le făceam pe ambele sperând că o să iasă măcar una dintre ele și că o să ajung acolo unde îmi doream atât de mult.”, a declarat Amme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre