Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebră vedetă de la Hollywood își închiriază vila. Suma cerută i-a făcut chiar și pe milionari să ridice o sprânceană

O celebră vedetă de la Hollywood își închiriază vila. Suma cerută i-a făcut chiar și pe milionari să ridice o sprânceană
Una dintre celebrele actrițe care au jucat în serialul Totul despre sex vrea să facă un gest nobil și închiriaza vila celor care vor să petreacă un week-end cu totul și cu totul special.

Prețul pe care doritorii îl pot plăti pentru o noapte este cu adevărat ieșit din comun și nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva.

O celebră vedetă de la Hollywood își închiriază vila. Suma este șocantă

Sarah Jessica Parker s-a hotărât să-și închirieze celebra vilă din Hamptons pentru o sumă incredibil de mică, ceea ce cu greu găsește un român la vreo pensiune de la noi. E vorba de aproape 19,98 de dolari pentru două nopți de cazare. Ea a mărturisit pe contul său de instagram că această sumă are legătură directă cu anul 1998, atunci când s-a lansat în rolul lui Carrie din Totul despre sex.

Așa că s-a gândit că este cel mai frumos mod prin care să le mulțumească fanilor ei pentru iubirea și susținerea pe care i-au arătat-o de-a lungul timpului.  Casa este liberă pentru week-end-ul 26-28 august și poate fi rezervată pe booking.

Ce beneficii vor avea turiștii

Cine are norocul să stea în casa vedetei va avea acces la unele dintre plajele private din Hamptons și vor putea să admire și hainele actriței, printre care și superbii săi pantofi. Dar nu doar atât pentru că vor beneficia și de un frigider plin cu gustările preferate ale lui Sarah, o vizită la Amber Waves Farm.

Precum și o excursie de cumpărături în Piața Amagansett, un bar aprovizionat cu cocktailuri artizanale Thomas Ashbourne și o pereche de pantofi SJP by Sarah Jessica Parker, plus o zi de plajă cu tot ce au nevoie.

Actrița este căsătorită de 23 de ani cu Matthew Broderick și are un mariaj minunat. Din iubirea lor au venit pe lume trei copii: un fiu de 10 ani James Wilkie și fiice gemene de 4 ani Tabitha și Loretta… Întrebată cum reușește să-și păstreze familia de atâția ani, Sarah a dat un răspuns minunat: „ Nu vorbim despre asta. (…) Pur și simplu nu îmi calculez imaginea la fiecare 10 minute, nu am deloc astfel de conversații”.

Sursă foto: click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre