Simona Ionescu / Redactor Șef

O clarvăzătoare i-a făcut predicții Oanei Roman. „În viața ei ar putea să intre un om din politică”

O clarvăzătoare i-a făcut predicții Oanei Roman. „În viața ei ar putea să intre un om din politică”
La început de an, clarvăzătoarea vedetelor, Carmen Harra și-a spus părerea privind povestea de iubirea a câtorva vedete. Ce se va întâmpla cu Oana Roman.

Oana Roman nu va rămâne o femeie singură după divorțul de Marius Elisei. Carmen Harra prezice că în viața ei va intra un bărbat „în următoarele opt luni sau un an”.

Decizia divorțului i-a aparținut în totalitate Oanei Roman

Carmen Harra a declarat că în ceea ce privește divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei, decizia divorțului i-a aparținut în totalitate fiicei lui Petre Roman. Clarvăzătoare a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Elisei care, spune aceasta, și-a dorit cu adevărat o familie. În plus, susține aceasta, Oana Roman are nevoie de un bărbat care să fie la același nivel intelectual cu ea.

„Cel care a vrut să tragă de căsnicie a fost el”

„Nu știu dacă mă credeți, dar cel care a vrut să tragă de căsnicie a fost el. Divorțul e generat de ea, nu de el, nu știu ce știți voi sau ce afirmă ei. După codurile lor, generatoarea de separare este ea.

Viitorul sună bine pentru Oana Roman

Între ei este o relație de înțelegere, nu una de mare iubire. Aici e o relație de completare, cel care ar vrea să facă mereu pace este mai mult el, pe care-l văd foarte spiritual, intens, foarte dornic să reușească și material, dar are o forță spirituală foarte frumoasă”, a declarat Carmen Harra.

Marius Elisei va mai avea un copil

Lucrurile arată bine și pentru Marius Elisei, pe care Carmen Harra îl vede „într-o altă relație și având un copil cu altcineva”. Referitor la viața personală a Oanei Roman, astrologul spune că că „în viața ei s-ar putea să intre un om din politică, în următoarele 8 luni sau un an”.

Aceasta e de părere că Oana Roman își dorește pe cineva care să fie la același nivel intectual cu ea, iar acest lucru se pare că e pe cale să se împlinească. Cu Marius Elisei „nu cred că au comunicat niciodată, a fost dorința lui de a avea această familie, ea și-a dorit acest copil pe care-l are”.

Sursă foto: captura video instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre