Simona Ionescu / Redactor Șef

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024! Situație complicată pentru întreaga omenire

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024! Situație complicată pentru întreaga omenire
Cunoscut drept „profetul nenorocirii”, Nostradamus, un astrolog francez din secolul al XVI-lea, considerat cel mai mare clarvăzător al omenirii, a lăsat câteva predicții îngrijorătoare pentru 2024.

Potrivit textului său „Les Propheties” („Profețiile”) din 1555, anul 2024 aduce continuarea conflictelor la nivel mondial, inclusiv războaie pe mări, tulburări regale și dezastre umanitare. Ce alte predicții a mai făcut Nostradamus.

Nostradamus a prevăzut ascensiunea lui Hitler, atacurile din 11 septembrie și Covid

Viziunea lui Nostradamus asupra viitorului este expusă în 942 de versuri poetice numite quatrains și, deși scrierile sale sunt oarecum vagi, i s-a atribuit faptul că a prevăzut ascensiunea lui Adolf Hitler, asasinarea lui John F. Kennedy, atacurile din 11 septembrie și COVID, pentru a numi doar câteva dintre ele. Viziunile acestuia au continuat și pentru anul 2024.

Prințul Harry devine rege?

Unul dintre pasajele din lungul său text spune că un „rege al insulelor” va fi „alungat cu forța”. Unii specialiștii cred că Nostradamus se referă la regele Charles. Un alt pasaj care se presupune că se referă la Charles spune că „la scurt timp după (un război dezastruos) va fi uns un nou rege / Care, pentru o lungă perioadă de timp, va liniști pământul”, potrivit IFLScience.

Va deveni Harry noul rege?

Regele Charles va abdica din cauza „atacurilor persistente atât asupra sa, cât și a celei de-a doua soții”

Autorul britanic și comentatorul Nostradamus Mario Reading, care a spus anterior că Nostradamus ar fi putut prezice moartea reginei Elisabeta a II-a, a analizat că regele Charles va abdica din cauza „atacurilor persistente atât asupra sa, cât și a celei de-a doua soții”, iar Harry îl va înlocui în locul lui William, deoarece acesta, moștenitorul „de rezervă”, nu are „niciun semn de rege”, a relatat The Daily Mail.

Adversarul roșu

În altă ordine de idei, Nostradamus a prezis „lupte și bătălii navale” și a spus că un „adversar roșu va deveni palid de frică, îngrozind marele Ocean”. Unii cred că „adversarul roșu” s-ar putea referi la China și la steagul său roșu. „Bătălia navală” s-ar putea referi la tensiunile dintre China și insula Taiwan. Beijingul, capitala Chinei, are cea mai mare flotă din lume.

Nostradamus anunță dezastru climatic

Dezastru climatic

Criza climatică a devenit mai evidentă în ultimii ani, odată cu creșterea numărului de incendii de vegetație cauzate de secetă și a temperaturilor record. Nostradamus prezice că se va înrăutăți și mai mult: „Pământul uscat va deveni și mai uscat și vor fi inundații mari când se va vedea”. De asemenea, astrologul a vorbit și de fenomene meteorologice extreme și foamete în lume. „Foamete foarte mare prin valuri pestilențiale”, a spus Nostradamus.

Nostradamus a prezis venirea unui nou Papă în anul 2024, în locul Papei Francisc

Un nou Papă

Și Papa Francisc, care a tot avut probleme de sănătate în ultima perioadă, ar putea avea în curând un înlocuitor, potrivit previziunilor astrologului. „Prin moartea unui Pontif foarte bătrân, un roman de vârstă bună va fi ales. Despre el se va spune că slăbește scaunul său, dar mult timp va sta și în activitate mușcătoare”, a scris Nostradamus.

Sursă foto: nypost.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre