Simona Ionescu / Redactor Șef

O explicație pentru divorțul produs intre Liviu Dragnea si Codrin Ștefănescu: o înregistrare la DNA

O explicație pentru divorțul produs intre Liviu Dragnea si Codrin Ștefănescu: o înregistrare la DNA
Irina Tănase i-a ieșit definitiv din suflet lui Liviu Dragnea care, acum, s-a reorientat. Numai că ceva nu sună bine.

Oana Diana Leonte din Partidul Alianța pentru Patrie se pare că e femeia de care ar fi interesat Liviu Dragnea. Însă fostul politician Liviu Dragnea nu are liniște.

O explicație pentru cutremurul produs între Liviu Dragnea si Codrin Ștefănescu

Liviu Dragnea a avut gânduri serioase cu Irina Tănase, dar după ce blonda l-a trădat, fostul președinte al PSD a scos-o de la inimă și s-a reorientat către o brunetă. Nimeni alta decât Oana Diana Leonte, de 25 de primăveri, secretar general la partidul Alianța Pentru Patrie, filiala Sector 1.

Profesor de franceză, tânăra a practicat voleiul la CSS Buzău și a fost model. Pentru că știe cum să se poarte cu femeile și, probabil, vrea ceva mai mult decât o simplă aventură cu domnișoara, potrivit Cancan, Dragnea ar fi invitat-o pe Oana în Brazilia, unde are mai multe proprietăți.

Liviu Dragnea a vorbit ce nu a trebuit

Sursele susțin că Liviu Dragnea, care luase ceva la bord, ar fi făcut destăinuiri despre perioada de după eliberarea în închisoare. El ar fi spus că a fost părăsit de toată lumea și că nimeni nu mai este lângă el. Imediat, se spune că Oana ar fi sărit în ajutorul fostului politician și a încercat să-l consoleze. În Brazilia, Oana și-ar fi chemat niște prieteni să-i însoțească. Masa a ținut mai mult, iar Dragnea ar fi povestit și ce s-a întâmplat cu firma Tel Drum SA, ce acțiuni la purtător avea, iar un bărbat ar fi filmat totul…

Filmarea ar fi ajuns la DNA

Până aici nimic ieșit din comun, numai că această filmare ar fi ajuns la DNA sau la un colaborator al celebrei instituții, scrie cancan.ro. Ceea ce nu e deloc plăcut pentru Dragnea. Când acesta ar fi realizat ce s-a întâmplat, a luat foc și ar fi făcut un scandal infernal, reproșându-i iubitei că nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva.

„Ai zis că-s prietenii tăi, că îi cunoști, și ei la mine în casă m-au filmat!”, ar fi spus politicianul. Sigur că Oana a încercat din răsputeri să spună că nu e vina ei, pentru că îi știa pe acești prieteni de puțin timp. Cert este că acum Dragnea nu mai știe pe unde să mai scoată cămașa.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre