Simona Ionescu / Redactor Șef

O fetiță a fost bătută cu bestialitate de o colegă, în timp ce alți copii filmau. S-a întâmplat la Brașov

O fetiță a fost bătută cu bestialitate de o colegă, în timp ce alți copii filmau. S-a întâmplat la Brașov
Imagini șocante la Brașov, în cadrul unui loc de joacă. O fetiță a fost bătută cu bestialitate de o colegă, în timp ce alți copii au filmat totul. Poliția a pornit o anchetă.

Pe siteul brasov.net a apărut o înregistrare video unde mai multe fete agresează cu pumnii și picioarele o altă fată care este în genunchi la pământ în dreptul unui gard, scrie evz.ro, care citează brasov.net. Imaginile se pare că au fost filmate la finalul săptămânii, în cartierul Astra din localitate. Din imagini se vede cum mai multe fete bat cu bestialitate o altă colegă, chiar sub ochii celorlalți copii.

Niciunul dintre martori nu a intervenit să oprească agresiunea. Mai mult, aceștia au filmat evenimentul. În imaginile filmate de unul dintre copii se vede cum o fată o agresează pe una din colegele de la locul de joacă care stă ghemuită la pământ. Mai mult, această o forțează să îi sărute papucii iar apoi o lovește cu bestialitate. Pe rând, alte două colegele de la locul de joacă continuă să o lovească pe fata care încearcă să se apere punându-și mâinile în față.

Fetiță bătută cu bestialitate, sub ochii colegilor. Poliția a pornit o anchetă 

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.” a transmis Comisar de poliție Alina-Maria IVAN, pentru brasov.net.

Cazul nu este singular, ba din contră. Astfel de întâmplări au avut loc în trecut în mai multe orașe ale țării. De departe cel mai meditizat caz a fost cel din 2008, când trei eleve ale Colegiului Național Elena Cuza din Capitală au agresat o colegă, o fată în vârstă de 12 ani, iar imaginile au ajuns pe internet. Ulterior, consiliul de administrație a decis acordarea notei 2 la purtare pentru cele 3 eleve, dar și mutarea lor la alte instituții de învățământ. 

Puteți vizualiza video aici

FOTO: Captură video

Răzvan Simion e gata să treacă într-o nouă etapă. Ce are de gând cu iubita sa, arhitecta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre