Simona Ionescu / Redactor Șef

O legendă a filmului a murit după o comă diabetică. Fanii au inundat rețelele de socializare

O legendă a filmului a murit după o comă diabetică. Fanii au inundat rețelele de socializare
O generație de mari artiști se pierde. Aproape în fiecare zi este anunțat încă un deces. O mare actriță a murit, după ce a intrat în comă diabetică.

Colegii sunt devastați. O mare actriță, cu o carieră de excepție, a încetat din viață. „Îi spun «La revedere» celei care m-a făcut să mă îndrăgostesc de teatru. La revedere, regină a comediei”, a scris un regizor.

O legendă a filmului a murit după o comă diabetică. Fanii au inundat rețelele de socializare

Lumea filmului egiptean a primit o veste tristă. Legendara actriță Soheir Al Bably a murit, duminică, la vârsta de 84 de ani, informează thenationalnews.com.

Vedeta și-a petrecut ultimele zile din viață într-un spital din Egipt, la terapie intensivă, după ce a intrat în comă diabetică.

La scurt timp după ce s-a aflat că Soheir Al Bably a murit, fanii și colegii actriței au inundat rețelele de socializare cu mesaje de condoleanțe.

Într-o postare pe Twitter, actorul egiptean Mahmoud El-Bezzawy a lăudat contribuția actriței la drama și comedia egipteană, spunând că și-a adus „amprenta” în fiecare rol.

https://twitter.com/batoularafa/status/1462470390035496960?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1462470390035496960%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thenationalnews.com%2Farts-culture%2Ffilm%2F2021%2F11%2F21%2Flegendary-egyptian-actress-soheir-al-bably-dies-aged-84%2F

Cine a fost Soheir Al Bably

„Îi spun «La revedere» celei care m-a făcut să mă îndrăgostesc de teatru. La revedere, regină a comediei”, a fost mesajul postat pe Twitter de către regizorul Batoul Arafa.

Născută în 1937, Soheir Al Bably a arătat că are talent la actorie și la muzică încă din copilărie. A fost încurajată de tatăl ei să se înscrie la Institutul de Arte Dramatice și la Institutului de Muzică.

În cariera sa, vedeta a jucat în zeci de filme și piese de teatru. În 1997, Soheir Al Bably a anunțat că se retrage din actorie, dar după nouă ani a revenit asupra deciziei și a jucat în serialul Qalb Habiba (Inima unui iubit).

Al Bably și-a început cariera la o vârstă fragedă, în perioada de vârf a epocii de aur a cinematografiei egiptene. Ea a fost desăvârșită în teatru, film și televiziune. A jucat în mai multe spectacole egiptene binecunoscute în lumea arabă.

Al Bably a fost căsătorită de cinci ori. Primul ei soț a fost Mahmoud Al Naqouri, cu care a avut o fiică, pe Niveen. Actrița a mai fost măritată cu cântărețul Munir Murad, precum și cu oamenii de afaceri Ashraf Al Sirjani și Mahmoud Ghoneim. Ultimul soț al vedetei a fost actorul egiptean Ahmed Khalil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre