Simona Ionescu / Redactor Șef

O legendă a sportului românesc a plecat „dincolo”

O legendă a sportului românesc a plecat „dincolo”
E doliu în sportul românesc, ieri seara s-a pierdut unul dintre cei mai mari campioni.

Vestea tristă a fost dată chiar de către Federația Română de Lupte, pe pagina de Facebook. „Federatia Română de Lupte anunță cu regret dispariția maestrului Gheorghe Broșteanu, o figură emblematică a luptelor libere. Medaliat la Campionatele Europene, dar și descoperitor de talente ca antrenor la CS Unirea Iasi, Membru de Onoare al FRL, maestrul Gheorghe Broșteanu s-a stins din viață după o lungă si discretă suferință.

Federația Română de Lupte își exprimă regretele și transmite sincere condoleanțe familiei! Luptele românești au pierdut un om, sportiv și antrenor de o valoare incontestabilă. Drum lin, maestre! Respect!”, se arată în mesajul transmis de Federatia Română de Lupte.

Multiplu campion

Gheorghe Broșteanu a fost unul dintre marii sportivi ai României. El a cucerit medalia de argint în 1982, la categoria 90 kg, la Campionatele Europene.

De asemenea, a fost multiplu campion naţional şi câştigător a numeroase turnee internaţionale, dar şi Cetăţean de Onoare al municipiului Iaşi.

În ultima perioadă a activat ca antrenor la lupte și a fost medaliat la Campionatele Europene. De asemenea, era tehnician la CS Unirea Iași și Membru de Onoare al FRL.

Sursa foto: Facebook / FRL

Foarte tare! What’s Up s-a împăcat cu vecinul, iar pe bătută o ia de nevastă. Ce a făcut cu polițistul mușcat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre