Simona Ionescu / Redactor Șef

O mai știți pe „fiica” lui Alexandru Papadopol din serialul „Numai iubirea”? Tocmai s-a căsătorit!

O mai știți pe „fiica” lui Alexandru Papadopol din serialul „Numai iubirea”? Tocmai s-a căsătorit!
Cu aproape 20 de ani în urmă, făcea furori în telenovela „Numai iubirea”, iar acum și-a unit destinul cu cel al iubitului său.

Bianca Neagu, simpatica fetiță cu codițe care a interpretat-o pe fiica lui Alexandru Papadopol din serialul „Numai iubirea” a devenit și mai frumoasă și are o meserie la care nu s-ar fi gândit nimeni.

Înzestrată de Dumnezeu cu un talent ieșit din comun, toată lumea se aștepta ca Bianca să meargă pe drumul actoriei. Desigur, acest hobby îi va rămâne în suflet pentru totdeauna, dar ea a ales să studieze și a terminat masterul în logopedie. Și asta pentru că iubește la nebunie copiii și vrea să-i ajute cât poate de mult.

Familia fericită din serialul „Numai iubirea”

Bianca a făcut furori nu doar în „Numai iubirea”, ci și în „Inimă de țigan” sau „Regina”, unde a jucat alături de Corina Dănilă, Alexandru Papadopol, Anca Pandrea și Iurie Darie sau Eugenia Șerban. În 2010 a fost văzută în pelicula „The Whistleblower”, iar de atunci s-a concentrat pe studii.

Bianca Neagu, mai frumoasă ca niciodată

„Nu am renunţat la actorie, este o pasiune a mea şi aş vrea să rămână aşa, să facă parte mereu din mine”

„A trecut foarte mult timp de la „Numai iubirea”. Mă ocup cu mai multe lucruri, termin masterul pe logopedie. Nu am renunţat la actorie, este o pasiune a mea şi aş vrea să rămână aşa, să facă parte mereu din mine. Dar am vrut să merg şi pe partea asta de logopedie.

Talentata Bianca a devenit mireasă

Îmi plac foarte mult copiii, îmi place să lucrez cu ei pentru că avem o chimie aparte. Îmi doresc şi eu copii, însă momentan sunt tânără, oamenii nu-mi dau vârsta pe care o am”, a mărturisit tânăra cu ceva timp în urmă.

Mireasă la 27 de ani

Cu zece ani în urmă și-a cunoscut iubirea și din acel moment Bianca și Alin Croitoru au fost trup și suflet unul lângă celălalt. Acum cei doi au devenit soț și soție, iar tânăra a postat o fotografie cu ea în calitate de mireasă. Au făcut cununia civilă și au început pregătirile pentru nuntă.

El este bărbatul care ea făcut-o să spună cel mai frumos da din viață

„Da, este tot Alin, el e soțul meu. După o relație frumoasă de aproape un deceniu, am trecut la o nouă etapă din viața noastră și suntem foarte fericiți. Momentan a avut loc doar cununia civilă, urmând ca petrecerea și cununia religioasă să aibă loc tot anul acesta. Suntem în plin proces de organizare“, a declarat Bianca pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre